Kind Lezen

Ontdek de regenboog in ‘Andre het astronautje leert de kleuren’

andre het astronautje leert de kleuren

We kennen een regenboog aan kleuren en in dit leuke kinderboekje kun je samen met jouw kind en André het astronautje alle kleuren van de regenboog gaan ontdekken. Lees meer over het leuke kartonboekje ‘André het astronautje leert de kleuren’. 

Wie is André het astronautje

André het astronautje is een personage van André Kuipers dat hij bedacht tijdens een van zijn ruimtereizen. Inmiddels zijn er veel verschillende boeken uitgebracht met Andre het astronautje. Zo kunnen kinderen op speelse wijze kennismaken met ruimtevaart en onze planeet Aarde. Er zijn zowel boeken voor grote kinderen, als leuke prentenboeken of kartonboeken. ‘André het astronautje leert de kleuren’ is bedoeld voor jongere kinderen.

André het astronautje leert de kleuren

In het kleurrijke boek kun je mee op reis met André en Valentina die alle kleuren, inclusief zwart en wit, ontdekken. Bij het omslaan van een bladzijde kun je weer een nieuwe kleur ontdekken voorzien van een mooie afbeelding in kleur. Aan het einde van het boekje ontstaat er een regenboog van alle kleuren.

Het voorlezen van het boekje is vrij kort, maar je kunt het ook uitbreiden door dieper op de kleuren in te gaan en samen met jouw kind te bedenken welke dingen allemaal bij een bepaalde kleur horen. Daarnaast nodigt het einde van het boekje ook uit om samen een mooie tekening te gaan maken met alle kleuren of om met gekleurd papier een regenboog te maken.

Dit leuke kinderboekje is een stevig kartonboek en daardoor ideaal voor dreumesen en peuters. Het formaat is ook iets kleiner dan een gemiddeld prentenboek.

Bestel ‘Andre het astronautje leert de kleuren’ bij bol.com →

andre het astronautje leert de kleuren (1)

Bekijk nog veel meer leuke kinderboekentips → 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.