Kinderkamer Wonen

Speelgoed opbergen met de paper bags van Kolor

papi

Speelgoed opbergen wordt een heus feestje met de paper bags van Kolor. Deze papieren opbergzakken kun je gebruiken om het speelgoed in op te bergen, maar ook voor andere (rondslingerende!) spullen zijn ze ideaal. Ze zijn gemakkelijk, hip én budgetvriendelijk!

Handige opbergers

Als je op zoek bent naar een handige en gemakkelijk manier om het netjes te houden in huis, dan is de paper bag de perfecte oplossing. Een paper bag is een papieren zak, gemaakt van een dubbele laag karton. Hierdoor is de zak stevig en kun je deze gebruiken als opbergzak. Deze zak kun je gebruiken in de kinderkamer, de keuken of bijvoorbeeld de badkamer.

paperbags

Opruimen op thema

Verschillende paper bags van Kolor hebben een eigen thema. De opbergzakken van zijn namelijk voorzien van tekst, bijvoorbeeld: paper, toys of clothes. Zo staat de zak ’toys’ ontzettend leuk op de kinderkamer, ‘paper’ gebruik je in jouw werkkamer en ‘bathroom’ kun je natuurlijk in de badkamer kwijt. Voor bijna al je spullen komen de paper bags van pas. Van plastic keukenafval tot rondslingerende kleding; de zakken zijn multifunctioneel!

kolor_set_paperbag_papiersack_l01 (1)

Kolor paper bags

De paper bags van Kolor zijn verkrijgbaar met verschillende teksten, maar er zijn ook neutrale opbergzakken verkrijgbaar. De paper bags zijn al verkrijgbaar vanaf €5,95. Je shopt Kolor paper bags bij een van de volgende verkooppunten:

Kolor shop | Sissy-boy Homeland | The Shop Online

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht? Mail naar mamalifestylenl@outlook.com of laat een reactie achter, dan voegen we je toe.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  wimke
  oktober 12, 2015

  Opruimen wordt steeds leuker:-)

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  oktober 13, 2015

  Ik vind ze erg leuk! Weer eens wat anders dan altijd maar die bakken of mandjes.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.