Mama Zelfzorg

Yoni Care nu ook verkrijgbaar bij Etos en ander groot nieuws!

YONI care heavy nieuw in de familie - yoni bij etos - yoni family

Biologisch is allang niet meer alleen voorbehouden aan de supermarkt, ook drogisterijen moeten eraan geloven. De biologische tampons en maandverband van Yoni Care waren al online verkrijgbaar in de webshops en bij filialen van Marqt, maar je kunt deze tampons en maandverband nu ook kopen bij de Etos. 

Chemicals are not for pussies

Met de veelzeggende slogan ‘chemicals are not for pussies’ willen de oprichters van Yoni Care duidelijk maken dat ingrediënten als plastic en synthetische stoffen niet thuishoren in tampons en maandverband. De biologische tampons en maandverband van Yoni zijn een veilige optie voor jouw lichaam, want deze zijn gemaakt van 100% katoen en biologisch afbreekbaar waardoor het ook een betere keuze voor het milieu is.

Yoni Care bij Etos

En de stap naar betere en veiligere tampons en maandverband is nu een stuk makkelijker, want een biologische optie zoals die van Yoni Care is nu gewoon verkrijgbaar bij de Etos. Daarnaast kun je nog altijd online terecht in de webshop of een van de andere verkooppunten van Yoni Care.

Nu ook Heavy tampons en maandverband

Er is nu ook een nieuw lid in de ‘Yoni Family’ met de heavy tampons en maandverband. Er zijn nu drie verschillende maten tampons te koop, twee verschillende maten maandverband en inlegkruisjes. Uiteraard hebben ook de heavy varianten weer het mooie en herkenbare uiterlijk van de andere Yoni producten.

Lees meer over het belang van biologische tampons en maandverband. Bekijk de website van Yoni Care voor alle producten en meer informatie.

YONI care heavy - yoni bij etos yoni care - yoni heavy tampons heavy maandverband

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Madelon
    oktober 14, 2015

    Ja daar ben ik blij mee! Go Etos!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.