Mama Marike

Shoplog van Marike: Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf

Shoplog van de Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf

De maand oktober begint voor sommigen met de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Tijdens dit shopevenement kun je veel producten kopen voor mooie prijzen. Bij deze mijn shoplog met mijn aankopen van de Drie Dwaze Dagen. 

In de boekjes met alle aanbiedingen had ik een aantal producten gespot die ik op mijn wishlist zette, zoals Vans, een setje van Calvin Klein en nagellak van Collistar. Gisteren bezocht ik de Bijenkorf in Amstelveen waar ik alle producten van mijn lijstje vond!

Mijn aankopen bij de Drie Dwaze Dagen

– Een paar Vans. Mijn favoriete schoenen! Ik draag bijna alleen maar Vans, die zitten qua maat altijd goed en ik kan er lang op lopen als het nodig is. Op Mysteryland trok ik een oud paar aan, dus het werd wel tijd voor nieuw paar. Toevallig stond er nog één paar Vans in Amstelveen, in mijn maat!

– Een setje van Calvin Klein. Sinds een paar jaar draag ik heel graag ondergoed van Calvin Klein, zij verkopen namelijk bh’s zonder beugels die toch veel stevigheid bieden. Door een syndroom kan ik erg slecht beugels verdragen, dus ik ben heel blij met deze mooie bh’s. Door het geven van borstvoeding pas ik helaas mijn oude setjes niet meer, maar dat betekent ook dat ik een nieuwe mocht kopen van mijzelf!

– Boxers van Bjorn Borg. Mijn vriend is nogal kritisch op boxers, maar die van Bjorn Borg zitten goed en waren nu afgeprijsd dankzij de Drie Dwaze Dagen.

– Tijdschriften Ouders van Nu en Happi•Food. Geen Drie Dwaze Dagen aanbieding, maar wel fijn leesvoer die ik sowieso wilde kopen. Ouders van Nu is een maandelijks tijdschrift, maar de Happi•Food is een special van Happinez die volgens mij twee keer per jaar verschijnt.

– Een baardenspeentje. Bij het schap van Paperchase lag deze toffe speen met een baard, voor de helft afgeprijsd. Javian gebruikt eigenlijk geen speen, maar deze vond ik te tof om te laten liggen voor die prijs. Vooralsnog probeert Javian de baard op te eten, eigenlijk precies zoals hij doet bij zijn vader.

– Collistar nagellak. Het merk Collistar vind ik erg fijn voor nagellak, ze verkopen mooie kleuren en de nagellak lakt heel fijn. Het aanbod in kleuren vond ik wel wat tegenvallen, maar misschien was ik gewoon te laat. Ik nam een donkerrode kleur mee met glitters, nummer 38 Bordeaux Perlato.

– T-shirt van het merk Z8. Het t-shirt was ook geen aanbieding, maar aangezien mijn vriend graag fietst, vond ik deze wel erg leuk voor Javian. Ik kocht deze in maat 74, dus het zal nog wel even duren voordat Javian deze past.

Dat waren mijn aankopen van de Drie Dwaze Dagen! De Bijenkorf heeft voor de Drie Dwaze Dagen ruime openingstijden, dus je kunt vandaag nog winkelen. En als je geen Bijenkorf in de buurt hebt, Bijenkorf heeft ook een webshop. Heb jij ook geshopt tijdens de Drie Dwaze Dagen?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Jennifer
  oktober 5, 2014

  Ook al zijn we nog steeds ‘gezegend’ met de Bijenkorf hier in Groningen, ik heb er eerlijk gezegd nog nooit een stap binnen gezet.. Maar nu ik weet dat het merk Z8 er ook te koop is, ai ai ai.

 • Reageren
  Olga
  oktober 8, 2014

  Wij inwoners van Assen doen niet aan hippe winkelketens, dus helaas :’)

 • Reageren
  Evelyn - Style Spy
  november 20, 2014

  Oehh die Vans <3

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.