Mama Marike

#HemaPressDay: nieuwe producten voor voorjaar en zomer 2016

hema persdag - #hemapressday

Tijdens de #HemaPressDay presenteert de Hema aan de pers de aankomende producten voor het voorjaar en de zomer. Op 18 februari was er weer een persdag waar veel aandacht voor pasen was, maar ook nieuwe kinderkleding en interieuritems gepresenteerd werden. Kijk je mee? 

hema persdag pasen hema persdag pasen slinger Hema persdag paasfiguren hema persdag houten paasfiguren Hema persdag easter crackers

Inspiratie voor Pasen

Het eerstvolgende nationale feest wat voor de deur staat, is Pasen en dus kon je op deze Hema persdag veel inspiratie voor Pasen vinden. Er zijn onder andere lieve konijnenknuffeltjes, masking tape met paasprint, slingers, hangers voor paastakken en natuurlijk verschillende spullen om de paastafel mee te dekken. Daarnaast vind je vrolijke ‘Easter Crackers’ in de winkel en leuke houten blokken die erg mooi zullen staan onder een stolp, maar ook heel geschikt zijn voor peuters om mee te spelen.

hema persdag make & bake easter

Make & Bake voor Pasen

Afgelopen jaar introduceerde Hema de Make&Bake potten. Glazen potten gevuld met ingrediënten om zelfs koekjes te bakken. Met Sinterklaas was er een speciale editie met kruidnoten die wij getest hebben en nu kun je echte paaskoekjes bakken.

hema persdag plantenpotje hema persdag cactus tuinieren Hema persdag tuinieren potten kruiden

De tuin in!

Vanaf februari kun je beginnen met voorzaaien en dus zul je ook steeds vaker weer tuinproducten vinden in de winkels. En niet alleen leuk voor jouw eigen tuin, maar ook zeker voor die van een familielid of vriend. Want er zijn zoveel leuke items te vinden die je iemand cadeau zou kunnen geven. Kleinigheidjes zoals lieve plantenpotjes om iemand bijvoorbeeld wat geluk te wensen, maar ook grote potten voor kruiden.

Hema persdag wonen keukentextiel Hema persdag kaarsen kussens hema persdag verlichting zomer

Lekker wonen

De Hema staat wel bekend om vele leuke en vrolijke spullen voor in huis en dat blijft onveranderd, want er komen ook weer nieuwe producten bij. Een extra leuke toevoeging aan het assortiment is het servies van bamboe. Met alle toffe ‘caravan-opknap-projecten’ die ik op Instagram voorbij zien komen; een schot in de roos. Maar natuurlijk ook erg geschikt voor in huis of zomers in de tuin. Ook tof zijn de vaasjes in vele vormen en maten en met verschillende texturen. Leuk om een combinatie mee te maken op een plank in huis.

Deze zomer kun je ook weer fijne verse limonades gaan maken, want ook de limonadetap krijgt een nieuw hip jasje. Kies bijvoorbeeld voor strakke, witte confetti of bont gekleurd met rode en gele tinten.

En ben je op zoek naar wat verlichting? De treklampjes van opvallend koord zijn ideaal om in huis te hebben.

hema persdag kratten hema persdag strijkapplicaties pastel Hema persdag strijkapplicaties

Meer kleur

Tijdens de persdag waren er opvallend veel vrolijke kratjes te zien en misschien heb je al bij Zilverblauw.nl gespot hoe leuk stylen met een kratje kan zijn. Een ideale manier om meer kleur in huis te brengen.

Op zoek naar nog meer kleur? De vrolijke strijkapplicaties in pastelkleuren en felle kleuren zijn echte blijmakers. Met vrolijke prints perfect om meer zomer in huis te brengen.

hema persdag zwart-wit wonen hema persdag zwart-wit

Overal zwart-wit

Vooral op Instagram valt de zwart-wit trend erg op en daar speelt de Hema handig op in met een heleboel bijpassende producten zoals keukentextiel, stationery en kleding in zwart-wit.

Hema persdag foto memory-doosje Hema persdag foto bord

Op de foto

Natuurlijk ken je de fotoproducten van de Hema wel, maar ik was aangenaam verrast toen ik de fotomemory en het serviessetje met foto zag. Er zijn zoveel leuke mogelijkheden denkbaar met deze producten en dat maakt het een superleuk cadeautje.

Hema persdag badkleding Hema persdag badcape Hema persdag zwemkleding

Vrolijk zwemmen

Het lijkt nog heel ver weg, maar er komt ook weer fijne zomerkleding in de winkels. Zwemkleding met vrolijke prints, superhandige badcapes voor kinderen en vrolijke schoenen. Vooral voor kinderen zijn de prints erg leuk en vrolijk, maar ook voor volwassenen zitten er mooie prints tussen.

En er is ook leuk buitenspeelgoed!

Hema persdag kinderkleding hema persdag babykleding hema persdag babykleding auto Hema persdag kinderkleding broeken hema persdag kinderkleding zomer jongens

Baby- en kinderkleding

Natuurlijk kon de nieuwe baby- en kinderkleding niet ontbreken tijdens deze perspresentatie, hoewel er ook veel items hingen die vorig jaar al gepresenteerd werden en al langer verkrijgbaar zijn.

De meeste nieuwe babykleding vind je al in de winkels, maar binnenkort volgen nog rompertjes met de teksten ‘Mommy’ in twee kleuren en ‘Mommy ♥ you sooooo’ en ‘Hotel Mommy! Always available’.

Sinds enkele weken kun je al bij de Hema terecht voor fijne joggingbroekjes met prints. Deze waren al bij een aantal andere grote ketens verkrijgbaar en ze zijn nu ook vaker bij de Hema verkrijgbaar met leuke prints.

Voor kinderen zijn er ook weer veel vrolijke kinderkleding met prints verkrijgbaar komend voorjaar en zomer, waarvan er met name voor jongens meer prints aankomen. En ook Hema doet mee aan de cactustrend.

Hema persdag koningsdag

Oranje boven

Met Koningsdag kun je weer uitpakken dit jaar, want er zijn veel meer oranje en rood-wit-blauwe producten verkrijgbaar. Vooral de kindershirts met geïllustreerde leeuw zijn erg schattig en ideaal voor een feestdag als Koningsdag.

hema persdag nagellak

Nagellak presenteren

En nog even een mooi inspiratieplaatje voor alle nagellakliefhebbers. Ik kom er sinds ik mama ben zelden nog aan toe om mijn nagels te lakken, dus ik overweeg serieus om mijn mooiste lakjes ook zo te presenteren.

Tijdens de persdag ontmoette ik ook Judith van hipenhot.nl, lees ook haar verslag van de persdag.

 

De komende weken komen alle producten in de winkels te liggen. Houd Hema.nl in de gaten voor de nieuwe producten.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  februari 23, 2016

  Het ziet er allemaal heel aantrekkelijk uit! Ik krijg helemaal zin om naar de Hema te gaan!

 • Reageren
  Wimke
  februari 28, 2016

  Vol voorjaar! Leuke kleuren! En die lamp aan een koord is echt ideaal?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.