Gezin Mama Zwanger

Hema babyboeken; van zwangerschap tot 1ste verjaardag

hema babyboeken

Van jouw zwangerschap tot aan de eerste verjaardag van jouw kindje wil je graag alles onthouden, maar je zult vanzelf merken dat je een heleboel vergeet. Daarom zijn invulboeken voor deze periodes zo fijn, je vindt nu ook babyboeken bij Hema. 

Hema negen maanden zwangerschapsboek

9 maanden dagboek

Een zwangerschap is een bijzondere periode en hoe ziek je misschien ook bent, er zijn altijd hoogtepunten die je graag wilt onthouden. De eerste schopjes, de keren dat je naar het hartje mag luisteren, de echo’s en het kopen van de eerste babykleertjes. In dit 9 maanden dagboek kun je het allemaal bijhouden.

Kraambezoekboek

Na de geboorte van jouw baby zul je veel bezoek ontvangen en met dit boek kun je bijhouden wie er allemaal geweest en wat ze vonden van jouw baby. Voor elk bezoek is er een invulpagina. Een mooie herinnering voor later, voor jou en je baby als deze groter is.

Hema mijn eerste jaar babyboek

Baby’s eerste jaar

Tijdens het eerste jaar van jouw baby volgt mijlpaal op mijlpaal van het eerste lachje tot de eerste keer draaien tot een eerste tandje en natuurlijk uiteindelijk de eerste verjaardag! Met dit invulboek houd je precies bij wat er gebeurde in het eerste jaar van jouw baby.

De babyboeken zijn verkrijgbaar bij Hema.

Dit artikel bevat een affiliatelink, lees de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.