Kind Spelen

Verlanglijstje van Senne

Een van mijn allerfavorietste hobby’s: verlanglijstjes maken! Nu Senne een beetje voorkeur voor bepaald speelgoed laat zien, is het extra leuk om voor hem een verlanglijstje te maken. Dit zijn de items die ik voor nu op zijn verlanglijstje heb geplaatst. 

Praktisch en leuk

Naast natuurlijk iets van speelgoed staan er ook praktische cadeautjes op het lijstje van Senne: nieuwe fijne rompertjes en een handige slab bijvoorbeeld. Maar omdat het natuurlijk wel een feest voor de kinderen hoort te zijn, zal er ook zeker speelgoed in de zak van Sinterklaas te vinden zijn.

Op zoek naar ideeen om te bepalen hoeveel cadeautjes en wat voor cadeautjes verstandig is? Lees de blog met cadeautips zoals verschillende versies van ‘gift rules.

senne liewood knisperboekje

Liewood knisperboekje

Senne blijkt al een echte boekenliefhebber, maar dan wel van de boekjes die geluid maken. Een knisperboekje is daarom ideaal voor hem. Dit prachtige stoffen boekje van het merk Liewood heeft prachtige illustraties en kleuren en volgens mij spot ik op de foto een lusje waarmee die ook aan de wagen vastgemaakt kan worden, dat is helemaal handig natuurlijk.

Liewood knisperboekje via vtwonen.nl – €22,00

senne mingo rompertje

Mingo zwart-wit rompertje

Bij elke gelegenheid probeer ik ook praktische cadeaus te geven en dit rompertje van het merk Mingo combineert zo fijn met alle vrolijke broekjes in de kledingkast van Senne, dat ik graag weer een exemplaar voor hem in de kast wil leggen. Helemaal nadat ik de kwaliteit gevoeld heb, nadat hij kleinere maatjes van het merk heeft aangehad.

Mingo rompertje via mingokids.com – €24,50

senne jollein graphic slab met mouwen

Jollein graphic slab

Nu Senne aan tafel kan zitten in zijn kinderstoel komt ook het moment van vies worden. Eten, vingerverven en straks ook kleien. Voor Javian hadden we geen slab met mouwen en dat heb ik toen erg gemist. Gelukkig zijn nu nog mooi op tijd met Senne, want onmisbaar dat is zo’n slab zeker. En laat het dan bij voorkeur ook een mooi printje hebben, zoals deze slab van Jollein met grafische print.

Jollein slab met mouwen via bol.com – €10,99

senne done by deer speelgoedringen

Done by Deer ringen

Momenteel stopt Senne alles in zijn mond, langzamerhand komen alle tandjes door en dan helpt bijten om die pijn wat te verlichten. Daarnaast zijn deze speelgoedringen erg leuk om ergens aan vast te maken, zoals bijvoorbeeld de kinderwagen of de box.

Done by Deer ringen via fonq.nl – €9,95

senne pinch toys vintage cars

Pinch Toys vintage cars

Grote broer Javian heeft er al voor gezorgd dat er wat speelgoedauto’s in huis te vinden zijn, maar Senne verdient ook wat auto’s die echt van hem zijn. Hij vindt nu al de auto’s van Javian erg interessant en schuift deze graag vooruit om erachteraan te kunnen kruipen, totdat Javian ontdekt dat hij een paar auto’s ‘kwijt’ is haha. Speelgoed delen is soms ook gewoon lastig, dus fijner als de collectie auto’s ook echt van hun samen is.

Pinch Toys houten auto’s via mevrouwaardbei.nl – €18,00

Ook op het verlanglijstje van Senne: een aantal items van de Fribble&Friends collectie van Prenatal!

Dit artikel bevat affiliatelinks, bekijk de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.