Mama Marike

Gespot op CIFF Kids – augustus 2017

ciff kids 2017 overzicht

CIFF Kids is een beurs voor kleding, accessoires, speelgoed en woonproducten voor kinderen. De mooiste merken presenteren hier hun nieuwste collecties, een mooie kans om heel veel leuks te spotten. Bekijk mijn verslag van CIFF Kids van afgelopen augustus 2017. 

Ik bezocht CIFF Kids tijdens ons weekje vakantie in Denemarken en combineerde de beurs met een dagje Kopenhagen. In de ochtend kwamen we aan bij Forum, de beurshal waar CIFF Kids plaats vond.

Kinderkleding voor zomer 2018

Op de begane grond stonden voornamelijk merken met kinderkleding, zij presenteren hun collecties voor volgend jaar zomer en hiervan mogen dus ook nog geen foto’s gedeeld worden. Wel kan ik vertellen dat ik veel zomerse prints en kleuren heb gezien, dierenprints én bananenprints in allerlei kleuren. Sowieso komt groente en fruit in de vorm van prints, maar ook speelgoed veel voor.

Interieur en speelgoed

Op de eerste etage zijn alle merken met woonaccessoires en speelgoed te vinden, mijn absolute favoriete deel van de hele beurs. Hier zijn zoveel leuke merken te vinden en de meeste inspiratie vond ik dus ook hier.

Het fijne aan de lifestyle afdeling van CIFF Kids is dat de meeste merken producten laten zien die in het najaar al verkrijgbaar zijn. Dat scheelt toch weer wachten op al dat moois.

ciff kids 2017 meraki mini

Meraki Mini

Het merk Meraki kende ik wel van verzorgingsproducten zoals handzeep, nieuw zijn de verzorgingsproducten voor baby’s van Meraki Mini. Dezelfde stijlvolle uitstraling als de ‘volwassen’ productlijn, maar dan heerlijk zacht voor de babyhuid. Naast verzorgingsproducten zijn er ook swaddles verkrijgbaar.

ciff kids 2017 oyoy living design

Oyoy

Het merk Oyoy groeide flink aan populariteit door hun toffe vloerkleed met autobaan, maar behalve dat vloerkleed zijn er nog veel meer toffe producten. Zo is er een vloerkleed met nieuwe print, posters, beddengoed en ook decoratie voor de feestdagen.

ciff kids 2017 nofred

Nofred

Het merk Nofred heeft geen grote collectie met kinderproducten, maar de producten die ze hebben zijn ontzettend leuk. Vooral de speelkleden en de bijpassende nieuwe kussens zijn erg tof. En ook de speelgoed sleutelbos vind ik erg leuk!

ciff kids 2017 loullou

Loullou

Het merk Loullou liet twee jaar geleden al hun babygym zien op de beurs, nieuw in hun collectie is de uitbreidingsset voor deze babygym waarmee er heel snel een speelgoedtheater staat. Superleuk!

Nu ik zelf moeder ben van een baby en een peuter vind ik dit echt ideaal bedacht van Loullou!

ciff kids 2017 homeyness

Homeyness

Het merk Homeyness maakt babyproducten van de stoffen van Liberty Londen, vandaar ook de naam ‘Homeyness – Liberty Kids’. De prints vond ik vooral erg leuk voor meisjes, bijvoorbeeld een sjaaltje gecombineerd met een wat stoerdere of effen outfit.

ciff kids 2017 njord agency

ByAlex

Bij de stand van Njord Agency was onder andere het merk ByAlex te vinden. Zij maken ontzettend toffe speelmatten met heel veel leuke prints en kleuren. Vroeger droomde ik al van een ‘cosy’ hoekje in huis met vrolijke matrassen en veel kussens en ByAlex verkoopt precies de matrassen die passen bij mijn droom van vroeger.

ciff kids 2017 ooh noo

Ooh Noo

Het merk Ooh Noo ken je misschien al van de welbekende poppenwagen, maar ze hebben nog meer leuks. Deze ‘stokpaarden’ met krokodillengezicht vond ik erg leuk, helemaal omdat je kunt schrijven op het gezicht met een krijtje.

ciff kids 2017 fabelab

Fabelab

Het merk Fabelab ontdekte ik ook twee jaar geleden op CIFF Kids, een ontzettend mooi merk met veel mooie producten voor kinderen. Tof om te zien dat dit merk vasthoudt aan hun kleurenpalet, maar toch elke keer met nieuwe producten komen.

ciff kids 2017 cam cam copenhagen

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen heeft ook al enkele jaren een prachtig kleurenpalet dat zo uit onze woonkamer kan komen, inclusief die fijne kast die ook bij ons thuis staat. Van dit merk zou ik alles wel willen hebben.

ciff kids 2017 trend area sebra ciff kids 2017 trend area ferm living

Trend Area

Elke editie van CIFF Kids heeft een trend area, waarvan de styling dit keer door Vildfang was gedaan. Er waren verschillende producten verzameld van mooie merken zoals Ferm Living, Sebra en Liewood. Het thema van deze trend area was ‘Signed – Sealed – Delivered’, zo hadden producten reisbagage labels gekregen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.