Kind Spelen

Verlanglijstje van Gijs (4 jaar) voor de feestdagen

sinterklaas verlanglijstje gijs

Er is zo waanzinnig veel speelgoed te vinden tegenwoordig, dat maakt het maken van een verlanglijstje best lastig. Hopelijk bieden de verlanglijstjes van onze redacteuren inspiratie. Bij deze het verlanglijstje van Gijs die vier jaar oud is. 

Sinterklaas verlanglijstje mario kart racebaan

Mario kartbaan

Sinds Gijs klein is, is hij eigenlijk meer fan van dieren dan auto’s. Maar de autogekte heeft eindelijk toegeslagen, want meneer wil een echte racebaan. Papa vindt dit helemaal niet erg en verheugt zich al op urenlang speelplezier samen. De Mario Kartbaan staat boven al ingepakt en ik kan niet wachten om zijn blije gezichtje straks te zien!

Sinterklaas verlanglijstje ses strijkkralen dino

Dino strijkkralen

Gijs zit sinds september op school en hij wordt steeds creatiever, wil veel dingen doen die zijn zus ook doet. Zo ontdekte hij dus ook strijkkralen, maar voor deze stoere jongen natuurlijk dan wel de ste met stoere dino’s.

sinterklaas verlanglijstje - vtech dino

Dino’s van VTech

Om zijn dinosaurus collectie verder uit te breiden kunnen de stoere dino’s van VTech niet ontbreken op het lijstje. Gijs zijn oog viel op Lex de T-rex! Hij verandert snel van dino naar raceauto en maakt stoere geluiden. Je leert ook nog leuke weetjes over dino’s, dus leerzaam en leuk tegelijk!

sinterklaas verlanglijstje playmobil boerderij

Playmobil boerderij

Playmobil staat ook op het verlanglijstje. Gijs heeft hier al veel van en je kunt nooit genoeg poppetjes en dieren hebben. Het is mooi en duurzaam speelgoed en heel belangrijk, hij is er gek op! Dit jaar krijgt hij de grote kinderboerderij.

sinterklaas verlanglijstje play-doh klei

Play-doy klei

Net als Juultje had Gijs een verlanglijstje van wel vier kantjes en Sinterklaas zal hem zeker nog meer gaan verwennen dit jaar maar zijn top 5 hier mag niet ontbreken zonder klei! Kleien is en blijft favoriet! Van Play-doh weer 15 kleuren zodat we weer volop kunnen kleien.

Bekijk nog meer inspiratie voor cadeau’s via de tag Cadeau en de tag Verlanglijst waar we alle verlanglijstjes verzamelen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.