Kind Kleding

Moi Kidz AW15: niet alleen voor vogelspotters

Moi Kidz aw15 wijnrood roze vogels

De nieuwe wintercollectie van het IJslandse merk Moi Kidz bevat uiteraard weer zwermen vogels, maar ook nieuwe kleuren zoals wijnrood en nachtblauw. Dat maakt de Moi Kidz AW15 tot een collectie die je eigenlijk niet mag overslaan. 

Prachtige collectie Moi Kidz AW15

Het merk experimenteerde vorig seizoen voor het eerst met meer kleur in hun kinderkledingcollectie en dat beviel goed, want in de wintercollectie zitten weer nieuwe kleuren. Voor de aankomende koude dagen en nachten is er gekozen voor wijnrood, nachtblauw, oudroze en geel. Allemaal kleuren die prachtig combineren met het welbekende zwart en grijs van Moi Kidz. Door de verschillende prints met vogels en marmer en de teksten zoals ‘I am a human bird’ is dit weer een prachtige collectie geworden.

De kwaliteit van de kleding is erg goed en vooral de harembroeken zijn zeer geschikt voor kinderen om in te spelen. De kleding van Moi Kidz valt over het algemeen wel wat ruimer, houd daar rekening mee bij je aankopen.

Moi Kidz kopen

De wintercollectie kun je deze week in de winkels en webshops verwachten. Je vindt Moi Kidz bij de volgende verkooppunten:

orangemayonnaise.com | toddlersandtees.nlspringstof.eumaysons.nlborn2beseen.eu | purestarters.nl | minimaniac.be | wassenop30graden.be | scandinaviexs.nl | minirockstar.nlteuntje.nlzebrazonderstrepen.com

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht? Mail naar mamalifestylenl@outlook.com of laat een reactie achter, dan voegen we je toe.

Moi kidz aw15 marmer ijs Moi Kidz aw15 buiten sneeuw grijs moi kidz aw15 wijnrood trui zwart broek Moi Kidz aw15 human bird moi kidz aw15 paars vest Moi Kidz AW15 geel vest Moi Kidz AW15 baby paarse romper Moi Kidz AW15 grijs sneeuw

Beeld: Moi Kidz

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.