Kerst Kind Kleding

5x stijlvolle merken voor feestelijke kinderkleding

Langzamerhand zijn steeds meer AW15 collecties in de uitverkoop verkrijgbaar, tijd dus om de ideale kerstoutfit voor jouw kindje te kopen. Wij zetten nog even op een rijtje welke merken mooie kleding voor de feestdagen hebben. 

Bang Bang Copenhagen aw15 jongen mate shirt

Bang Bang Copenhagen AW15

Chique met een knipoog, zo kun je de kleding van het Deense merk het beste omschrijven. Er zijn shirts verkrijgbaar met strikjes en stropdassen in zwart-wit met vrolijke kleuraccenten en feestelijke jurkjes, ideaal voor kinderen dus. Lees meer over de AW15 collectie van Bang Bang Copenhagen.

Modeerska Huset aw15 The Wilderness Collection

Modeerska Huset

Door de dromerige sprookjeswereld met winterdieren is de collectie voor herfst en winter van Modeerska Huset ook heel geschikt voor een kerstfeest. Vooral de prints ‘Deep forest’ en ‘To squirrel’ zijn erg mooi. Lees meer over de Modeerska Huset AW15 collectie.

Noe & Zoe aw15

Noe & Zoe AW15

Op de een of andere manier zijn sterren een mooi statement voor de feestdagen en laat de collectie van Noe & Zoe nou uit veel items met sterrenprints bestaan. Dat wordt nog moeilijk kiezen wat jouw kindje aan kan doen met Kerst. Bekijk de Noe & Zoe AW15 collectie.

Beau Loves AW15

Beau Loves AW15

Zwart met gouden stippen, heel veel feestelijker kan het niet worden toch? Deze combinatie is vooral voor Oud&Nieuw erg mooi! De collectie van Beau Loves heeft nog meer mooie kledingstukken voor de feestdagen die comfortabel, maar toch netjes zijn. Bekijk de AW15 collectie van Beau Loves.

Tiny Cottons aw15 Hibernation winter beren

Tiny Cottons AW15

Het Spaanse merk Tiny Cottons verkoopt mooie en kwalitatieve kinderkleding en de AW15 collectie heeft vele mooie prints. Voor de feestdagen zijn de mintgroene marmerprint, stippen en berenprints erg mooi. Lees meer over de Tiny Cottons AW15 collectie.

 

Op zoek naar inspiratie voor kerstoutfits? Bekijk de outfits die ik voor Javian heb samengesteld met de items uit zijn kast. Enne, de sloffen van Collegien zijn ideaal voor binnen tijdens de feestdagen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.