Dagjes uit Kerst Uitgaan & reizen

7x leuke kerstmarkten in de Randstad 2015

Leukste kerstmarkten in de randstad - Sissy-Boy kerstmarkt

De decembermaand barst van de leuke evenementen, kerstmarkten en workshops. Bij deze een lijstje met de leukste kerstmarkten in Amsterdam en omstreken zodat je zeker weet dat je toffe cadeautjes kunt kopen en letterlijk en figuurlijk kerstsfeer kunt proeven. 

Tot 25 december: Tink Amazing Shop Windows

Tijdens Tink Amazing Shop Windows kijk je je ogen uit in Den Haag, want tijdens de etalageroute loop je langs wel 100 prachtige verlichte etalages die allemaal graag als mooiste bestempeld willen worden.

12 december: Sissy-Boy Kerstmarkt

Als je fan bent van de winkels van Sissy-Boy dan word je vast ook blij van de Sissy-Boy Kerstmarkt op het Amstelveld in Amsterdam. Je vindt hier een verzameling van mooie merken op het gebied van fashion, wonen en kinderen en uiteraard is er ook eten en drinken. Daarnaast is er ook kerstmuziek, als je daar niet van in de kerststemming komt!

13 december: Sunday Market Funky X-Mas Market

Als je wel eens in Amsterdam komt of er woont, ken je vast de Sunday Market bij de Westergasfabriek wel, het is inmiddels een begrip geworden in de omgeving. Op 13 december kun je tijdens de Funky X-Mas Market shoppen voor kerstcadeautjes met funky kerstmuziek en uiteraard gluhwein en warme choco.

12 en 13 december: Indie Brands Winter Market

Eigenlijk zegt de naam het al een beetje: Indie Brands is een verzameling unieke merken. Op 12 en 13 december kun je bij deze unieke merken shoppen tijdens de Indie Brands Winter Market bij de Buitenplaats Plantage in Vogelenzang.

12 – 24 december: Dawanda pop-up store

Dawanda ken je misschien als de Europese Etsy, een soort marktplaats met vele mooie handgemaakte producten. Normaliter winkel je bij Dawanda online, maar in december kun je ook terecht bij de Dawanda pop-up store in Amsterdam. Ideaal om zo vlak voor de feestdagen nog even unieke cadeautjes te kopen. De pop-up store is geopend van 12 tot 24 december.

19 en 20 december: Swan Market kersteditie

Op 19 en 20 december kun je naar de vijfde editie van de Swan Market Christmas Edition in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Met veel leuke merken, kraampjes en producten de ideale plek voor kerstcadeautjes shoppen en een leuk dagje uit.

19 en 20 december: Local Goods Weekend Market

Als je nog nooit in de Foodhallen in Amsterdam bent geweest is dit je kans, want op 19 en 20 december kun je naar de Local Goods Weekend Market in de Foodhallen. Een hal vol met kraampjes met lokale producten van fashion tot woonaccessoires en uiteraard ook eten en drinken. Tijdens deze speciale kersteditie staat de markt natuurlijk helemaal in het teken van de feestdagen.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    De leukste uitstapjes voor de Kerst(vakantie) - Mamaliefde
    december 11, 2016

    […] In de aanloop naar Kerst organiseren steeds meer steden een eigen kerstmarkt. Een traditie die is overgewaaid uit Duitsland. Een verzameling aan sfeervolle kraampjes, gezellige pleintjes om te eten / drinken, haardvuren en ook steeds meer vermaak in de vorm van een draaimolen of zelfs een schaatsbaan. Of dit nu voor een dag is zoals Lichtjesavond in Delft, of voor een vaste periode zoals de kerststad Valkenburg waar Laura eerder al verslag van deed. Voor een handig overzicht van leuke kerstmarkten in de Randstad moet je op de blog zijn van Marike. […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.