Mama Wonen

Bewaar je schatten in de Treasure Tin

Treasure Tin van Make History

Waar bewaar jij je meest dierbare herinneringen zoals een eerste haarlokje, liefdesbrieven of sieraden? Waarschijnlijk liggen die in een stoffige lade, ergens waar ze niet gezien worden. Maar voortaan kun je jouw mooiste schatten bewaren in een prachtige Treasure Tin in jouw favoriete kleur! 

Verzamelen

Herinneringen in een oude koektrommel, een met fluweel bekleed juwelenkistje of in een sigarenbakje. Wat is het eigenlijk jammer om fijne herinneringen in zo’n lelijk doosje te stoppen. Uiteindelijk belanden ze namelijk allemaal op plek waar nooit meer naar gekeken wordt. Maar daar brengt de Treasure Tin van Make History verandering in!

Treasure Tin Blush shells - Make History

Treasure Tin van Make History

Stijlvol verzamelen

Een Treasure Tin is de perfecte oplossing voor al je kleine verzamelingen. Dit stijlvolle doosje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn beschikbaar in 3 kleurcombinaties. Een stijlvol doosje dat past perfect in ieder interieur! Zo zijn jouw meest dierbare herinneringen altijd dicht bij de hand.

Make history

Het label Make History is onder andere bekend met hun ‘Growth Chart‘ en de ‘Time Capsules’. Je shopt de producten via de webshop van Make History maar ook bij de volgende online shops:

Kids Department | Orange Mayonnaise | Kinderwarenhuis

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    december 29, 2015

    Wat een lieve doosjes! Dat is wel een hele mooie manier om herinneringen in op te slaan vind ik.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.