Kinderkamer Wonen

De leukste kinder dekbedovertrekken in zwart-wit en met print

Een mooi dekbedovertrek op een kinderbedje kan een echte ‘eyecatcher’ voor de kinderkamer zijn. Er zijn ontzettend veel overtrekjes verkrijgbaar, dit zijn een aantal van onze favorieten. Kies jij voor een overtrek in de kleuren van het kamertje of juist voor een drukke print? Een ding is zeker, onder een van deze mooie kinder dekbedovertrekken zal ieder kind willen slapen!

tellkiddo dekbedovertrekset kiddo 3full35446839full3542328424907683-origpic-f8d87c

Zwart-wit beddengoed voor kinderen

Een veilige en stijlvolle kleurencombinatie is zwart-wit. Deze mooie kleurencombinatie kan met alle andere kleuren gecombineerd worden en zal op elke kinderkamer mooi staan. En wat ook zo handig is aan deze combinatie: het is unisex! Zo kun je nog eens afwisselen met het overtrek op de kamertjes van zoon- en dochterlief!

Shop bij: psikhouvanjou.nl | carlijnq.nl | grasonderjevoeten.nl | pearlsandswines.com

studio-ditte-auto-dekbedovertrek-140-x-220ce4539702a9adda0e36c3c23bfdftivoli_dbo_pink_03

full35070963

Opvallende prints beddengoed voor kinderen.

Een merk (waar wij al eens eerder over schreven!) met prachtig beddengoed is Snurk. Zij verkopen overtrekken waar je jezelf kunt omtoveren tot jouw droomheld! En wanneer je op zoek bent naar een kleurrijke variant, bekijk dan eens deze bedovertrekken.

Shop bij: Studio Ditte | Snurk Beddengoed | Fijntje.nl | Bibelotte.nl

 

Lees meer over Snurk Beddengoed en Bibelotte.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.