Kinderkamer Wonen

Ikea kinderland: mooi hout is niet lelijk

ikea kinderland houten meubels

Het wordt weer tijd voor een bezoek aan Ikea kinderland, want vanaf april vind je op de kinderafdeling een heleboel nieuwe producten. Zachte stoffen met confetti en sterrenprints en veel houten meubels: bekijk meer afbeeldingen en stel alvast jouw boodschappenlijst samen. 

Ikea kinderland houten speeltafel Ikea kinderland houten boekenbak ikea kinderland houten bureau Ikea kinderland houten kist Ikea kinderland houten tafel

Ikea houten meubels voor de kinderkamer

Steeds vaker vinden natuurlijke materialen zoals hout hun weg naar de kinderkamer en daar heeft Ikea handig op ingespeeld met de nieuwe meubels. De collectie bestaat uit tijdloze meubels voor de kinderkamer allemaal uitgevoerd in dennenhout, een mooie lichte houtsoort die goed combineert met allerlei woonstijlen. De collectie heet Flisat.

Er zijn verschillende meubels te koop zoals een tafel en bijpassende krukjes, een bureau, een boekenrek, een opbergbak op wielen en een poppenhuis.

De houten meubels hebben kleurrijke accenten die goed passen bij de nieuwe textielcollectie. Zo wordt de kinderkamer een mooi geheel qua meubels en bijvoorbeeld beddengoed en kun je het uniek maken met bijvoorbeeld posters of accessoires.

Ikea kinderland beddengoed textiel ikea kinderland beddengoed

Beddengoed en ander textiel

Naast mooie meubels is er ook nieuw textiel aan de Ikea Kinderland collectie toegevoegd, denk aan beddengoed en hydrofiel doeken. Het textiel heeft vrolijke prints zoals confetti en wolken met de kleuren oranje, blauw, geel en groen op een witte basis.

Alle producten zijn vanaf april verkrijgbaar in de winkels en worden dan ook op de website van Ikea verwacht.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.