Eten&drinken Kookboeken Sinterklaas

Koken met kruidnoten: ‘Maak van de noot een deugd’

kruidnoten kookboek maak van de noot een deugd cover

Pasta met kruidnoten, kruidnotenpate en kruidnotenlikeur… Klinkt een beetje gek, nietwaar? Toch staan de recepten voor deze gerechten en drank in een kookboek waarbij kruidnoten de hoofdrol spelen. ‘Maak van de noot een deugd’ is een perfect kookboek voor de decembermaand. 

Zoet én hartig

Een taart met pepernoten, daar kijk je al niet meer gek van op. Maar bij alle andere recepten in het kruidnoten kookboek zul je misschien wel wat wenkbrauwen optrekken. Kruidnoten zijn enorm veelzijdig blijkt, want zowel in zoete als in hartige recepten kunnen ze prima gebruikt worden.

kruidnoten kookboek pompoensoep kruidnoten kookboek pannenkoeken

Leuk voor pakjesavond

De recepten zijn ideaal voor tijdens de Sinterklaasperiode en in het speciaal natuurlijk voor Pakjesavond, maar als je na het vertrek van Sinterklaas nog met kruidnoten zit kun je gerust inspiratie opdoen in het kookboek.

Altijd kruidnoten kopen

Met het kookboek als ‘Maak van de noot een deugd’ hoop je bijna dat kruidnoten het hele jaar in de winkels zouden liggen, want de recepten zijn zo origineel en leuk dat je ze het hele jaar wel wilt maken.

kruidnoten kookboek binnenkant

Kruidnoten kookboek

Naast toffe recepten is het boek ook nog eens heel mooi geïllustreerd en met vintage foto’s en daardoor een heel mooi bewaarexemplaar voor in de kast als kruidnoten even niet meer in de winkels liggen.

Bestel het kookboek ‘Maak van de noot een deugd‘ bij bol.com →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.