Kind Spelen

Verlanglijstje van Wolf (bijna 2 jaar) voor de feestdagen

Plannen is iets wat niet in mijn woordenboek voorkomt. Verjaardagen en feestdagen zijn dan ook altijd weer een grote uitdaging. Met nog maar drie dagen te gaan tot het Sinterklaasfeest is het echt tijd om cadeautjes te kopen. Dit is het verlanglijstje van Wolf van bijna twee jaar oud. 

Meisjes cadeautjes voor Sinterklaas

Wolf houdt van echte meisjesspullen. Hoewel ze het ook leuk vindt om met haar broers Playmobil te spelen, heeft ze toch een grote voorkeur voor roze en poppen. Daarop heb ik haar lijstje proberen af te stemmen. Je kunt op de onderstaande links klikken voor info en prijzen.

verlangw

Van links naar rechts: Donna Wilson stokpaard giraf, mint loopfiets, Studio Escargot popje, Mini Dressing snake sokken, Playmobil huis, Brio blokken, Flora Flamingo boekje, Mini Dressing tasje, Bibelotte poppendekentje, fototoestel en Noodoll ricecarrot knuffel.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    december 4, 2015

    Mijn oog valt meteen op dat popje in de bovenste rij! Wat een leuke zeg!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.