Kind Kleding

Mini Rodini SS15: diep in de zee en op safari

Mini Rodini SS15 - zwart regenboog

Mini rodini SS15 - vissen

Mini Rodini SS15 - see you later alligator

Mini Rodini SS15 - see you later alligator

Mini Rodini SS15 - safari scales

Elk seizoen wordt er weer reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe collectie kinderkleding van Mini Rodini en het eerste deel van de zomercollectie voor 2015 is nu verkrijgbaar. De belangrijkste prints van Mini Rodini SS15? Vissen, zeemeermannen en krokodillen!

Het Zweedse merk

Het van oorsprong Zweedse merk Mini Rodini staat bekend om de gedurfde prints waar veelal dieren de hoofdrol spelen. De meeste kledingstukken zijn unisex en daardoor erg populair bij vele ouders én kinderen. Het enige nadeel volgens sommigen: de prijs… Maar weet wel dat je met kleding van Mini Rodini unieke kinderkleding in handen hebt die behoorlijk waardevast is, handig als jouw kindje eruit gegroeid is en je de kleding wilt doorverkopen.

Mini Rodini SS15

De eerste beelden van de collectie voor de zomer van 2015 zijn erg veelbelovend en inmiddels is drop 1 verkrijgbaar bij de verkooppunten van Mini Rodini. Hoogstwaarschijnlijk zullen hierna nog drop 2 en drop 3 volgen.

Je vindt Mini Rodini SS15 bij de volgende verkooppunten:

orangemayonnaise.com | minirepublic.nl | littlesahou.nl | minimiks.nl | springstof.eu | sama-sama-shop.com | blingsundaysbest.nl | bonbonontheblock.com | bigenbelg.nl | broerenzus.nl

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.