Pasen

Vier Pasen met IKEA: voorjaarscollectie ‘KACKLING’

kackling

De narcissen schieten uit de grond en de eerste lammetjes huppelen al in de wei. Voorzichtig dienen de voortekenen van de lente zich aan. En zo ook de nieuwe KACKLING limited voorjaarscollectie van IKEA! Met deze vrolijke collectie van IKEA breng je het huis helemaal in de paassfeer. 

Tafelen tijdens Pasen

De tafel dekken wordt met de items uit de KACKLING collectie een heus feestje. Begin met een van de vrolijke tafelkleden en combineer deze voor een extra feestelijk contrast met een gekleurde tafelloper. Dek de tafel met het vrolijk gestippelde voorjaarsservies en vergeet vooral geen eitjes te koken voor in de schattige eierdopjes. Heb je liever een paasontbijtje op bed? Kies dan een dienblad uit met jouw favoriete print!

pas1

Paasdecoratie

Mist er nog iets aan de krullende paastakken die op tafel hebt staan? De IKEA collectie KACKLING heeft kleine paasdecoraties om paastakken mee op te vrolijken. Hang wat papieren haasjes in de takken, of wat verschillende KACKLING paaseitjes.

Vrolijk voorjaar

Voor een echt voorjaarshuis zijn er zelfs vrolijk gekleurde deurmatten verkrijgbaar! En om helemaal in paas stemming te komen kies je uit een van de vrolijke KACKLING kussens jouw favoriete exemplaar. Ga je voor één van de gestippelde kussens of een kussen met paashaasjes of paaseitjes? Een ding is zeker, met de KACKLING items zal jouw huis helemaal lente-proof zijn!

De collectie is nu verkrijgbaar bij alle filialen van Ikea.

pasen

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    maart 22, 2016

    Wat heeft Ikea toch altijd weer leuke spullen! Die taartstolpen vind ik supervrolijk.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.