Eten&drinken Pasen Recepten

Rode rocky road met paaskoekjes en gele M&M’s voor Pasen

pasen rocky road paaskoekjes oreokoekjes

Ken je die paaskoekjes met zo’n wit cremelaagje? Verslavend lekker zijn ze en ideaal om te gebruiken in een echte Paas rocky road. Bekijk het recept voor deze heerlijke rode rocky road met paaskoekjes en naturel oreo’s. 

Nodig voor Pasen Rocky Road

  • 200 gram witte chocolade
  • scheutje melk
  • rode kleurstof
  • paaskoekjes
  • naturel oreo’s
  • gele M&M’s en Smarties
  • spikkels

Stappenplan Pasen Rocky Road

Smelt de witte chocolade in een pan met scheutje melk en roer door totdat de chocolade een egaal mengsel is. Voeg nu de rode kleurstof toe en roer goed door. Doe het chocolademengsel vanuit de pan in een bakvorm en verdeel evenredig. Voeg nu de Oreo’s en paaskoekjes in stukken toe. Duw de gele Smarties en M&M’s voorzichtig in de chocolade. Verdeel nog wat spikkels over de Rocky Road en dan kan deze voor een aantal uur in de koelkast, het liefst een hele nacht.

Bekijk ook andere recepten voor rocky road →

Pinterest - rocky road paaskoekjes

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.