Kind Kleding

Waan je in Wonderland met Mango kinderkleding

kids_catalogo_alicia_7

De kledingwinkel Mango ken je vast wel als winkel waar je leuke outfits kunt shoppen voor jezelf. Maar naast kleding voor volwassenen verkoopt het modeketen Mango ook kinderkleding. Mango ging onlangs een hele gave samenwerking aan met het ontzettend hippe magazine MilK. Waan je met de prachtige Mango kinderkleding als Alice in Wonderland met het witte konijn, de gekke hoedenmaker en de hartenkoningin. 

Alice in Wonderland

In deze Wonderland collectie zie je de meest schattige hemdjes, t-shirtjes en rokjes – of is het toch een jurkje? – voorbijkomen. Er zijn rustige kleuren gebruikt, maar de kleuren oranje en blauw lijken steeds terug te komen. De jongensoutfit word afgemaakt met een vlinderdasje op een stoere lichtblauwe blazer. Kun je al voor je zien hoe jouw zoon eruit zal zien in zo’n prachtige en elegante outfit?

wonderlkids_catalogo_alicia_1timthumb (4)

Kant is hip!

Kanten kleding en details komen steeds terug in de Wonderland items voor meisjes. Kies jij voor een gehele kanten outfit bestaande uit kanten shirt en broekje of ga je liever voor een rokje met een kantenprint in combinatie met een leuk t-shirt? Kant kun je prima combineren! Kijk maar eens mee.

kids_catalogo_alicia_15

wonderland1

De kleding is verkrijgbaar via de online shop van Mango. De foto’s van deze samenwerking staan natuurlijk ook in het magazine MilK.

Wat vinden jullie van deze samenwerking tussen Mango en MilK?

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.