Kind Kleding

Moi Kidz SS16: meer kleur, meer prints

Moi kidz ss16 geel wit rok Moi kidz ss16 grijs wit short

Het IJslandse merk Moi kidz ken je ongetwijfeld van de prachtige vogelprints, geïnspireerd op de raaf die altijd langs het huis van de ontwerper vloog. Vorig jaar zomer introduceerde het merk meer kleuren, de wintercollectie bevatte een aantal nieuwe prints en ook deze collectie brengt nieuwe kleuren en prints. Kijk je mee? 

De raaf Mói

Het merk Mói dankt zijn naam aan de raaf die langs het huis vloog, deze werd namelijk zo genoemd. De vogel staat al jarenlang centraal in de kledingcollecties van Mói kidz, toch zijn daar inmiddels nieuwe prints bijgekomen. Daarnaast zit er in de zomercollectie voor 2016 een aantal fijne basics die toch heel bijzonder zijn qua materiaal en kwaliteit.

Nieuwe prints

Naast de print met vliegende vogels en de ‘signature raven’ zijn er ook prints met een vogel op een cirkel wat een beetje doet denken aan een wereldbol, een gletsjer print, ‘fly high’ tekst en een compleet nieuwe print: brede zwarte en grijze strepen.

Meer kleur

Het zwart en grijs waar Moi kidz ooit mee begon, is gelukkig niet verdwenen. Wel worden er steeds meer kleuren aan toegevoegd, passend bij de seizoenen. In deze zomercollectie zitten de volgende basiskleuren: wit, grijs, zwart, okergeel, oudroze, burgundy, aardegroen en denim.

Mói kidz kopen

Deze zomercollectie van Moi kidz is al een paar weken te koop, de volgende webshops verkopen het merk Moi:

minirockstar.nl | littlesahou.nl | orangemayonnaise.com | adorablekidzz.nl | smallheroes.eu | minimaniac.be | toddlersandtees.nl | wassenop30graden.be |

Bekijk nog meer collecties van Mói of bekijk de zomercollecties van andere merken.

Moi kidz ss16 oudroze paars Moi kidz ss16 gele trui grijze broek Moi kidz ss16 dreumes aarde blauw Moi kidz ss16 jumpsuit grijs Moi kidz ss16 marmer ijs Moi kidz ss16 streepjes blauw Moi kidz ss16 aarde tint muts Moi kidz ss16 geel vogel Moi kidz ss16 oudroze burgundy jurk

Mist er een verkooppunt in dit overzicht? Laat een reactie achter of stuur een mailtje naar mamalifestylenl@outlook.com.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.