Tuin Wonen

Vier de zomer buiten met Ikea

Ikea sommar 2016 buitenfeest bos

Het Nederlandse klimaat biedt niet heel veel mooie, zomerse dagen dus laten we er extra van genieten als het dan zo ver is. Ikea helpt daar een handje bij met de nieuwe tuincollectie en de Ikea Sommar 2016 collectie. Kijk en lees je mee? 

De tuin in

Vlak voor het voorjaar losbreekt, kun je bij Ikea de benodigde producten halen om maximaal van het buitenleven te genieten. Tuinieren wordt leuk én mooi met de prachtige plantenbakken en plantenstandaards, overal lekker eten wordt tof met een handzame barbecue en uiteraard kun je urenlang gaan tafelen met alle tuinmeubels.

De tuincollectie is vanaf februari verkrijgbaar. En alle producten combineren heel fijn met de Ikea Sommar 2016 producten.

Ikea tuincollectie 2016 buiten eten dakterras Ikea tuincollectie 2016 buiten eten Ikea tuincollectie 2016 buiten etenIkea tuincollectie 2016 plantenbakken Ikea tuincollectie 2016 plantenbakken Ikea tuincollectie 2016 plantenbakkenIkea Sommar 2016 buiten feest Ikea Sommar 2016 bank barbecue Ikea Sommar 2016 kussens kleur

Vier de zomer

Elk jaar vind je bij Ikea de Sommar collectie die bestaat uit allerlei producten die de zomer nog wat aangenamer maken. Denk aan handig servies van plastic en bijpassende koeltassen, vloerkleden voor buiten en veel praktisch en mooi textiel.

De collectie kenmerkt zich door vrolijke prints, dit jaar in koninklijk blauw en royaal rood. Perfecte kleuren voor een chique buitenfeest of gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Ikea Sommar 2016 tipi blauw Ikea Sommar 2016 bus rood Ikea Sommar 2016 strandfeest Ikea Sommar 2016 trap rood blauw

Bekijk alle producten op de website van Ikea en binnenkort in alle vestigingen.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Wimke
  februari 3, 2016

  Het blijft een hele leuke winkel:-) Zin in de “Sommar” ??!!

 • Reageren
  Denise - Follow my footprints
  februari 7, 2016

  Oh, die foto’s zien er superaantrekkelijk uit! Vooral die eerste twee en die op het strand(je). Ik krijg er meteen zin in!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.