Kind Kleding

Modeerska Huset SS16: in de zevende hemel

Modeerska Huset ss16 Angel Delights t-shirt

De zomercollectie van het Zweedse kinderkledingmerk Modeerska Huset draait volledig om de hemel met engelen, duiven en fijne pastelkleuren. Bekijk en lees meer over deze prachtige, dromerige kinderkleding. 

The Heavenly Collection

Het merk Modeerska Huset maakt naar eigen zeggen kleding voor kleine dromers die dol zijn op spelen en dat is duidelijk te merken aan de kleding die bestaat uit veel comfortabele items en een aantal mooie dekens. Er zijn vier verschillende prints voor de Modeerska Huset SS16 collectie:

Peace Please – Een lieve print met witte duiven, takjes van een olijvenboom: symbolen voor vrede en rust.

Love Tiles – Een print met grafische vormen in vrolijke, zomerse kleuren om de liefde in de wereld weer op te bouwen.

Heavenly Abode – Een print met dezelfde konijnen als van de collectie uit 2011 op een hemelse plek.

Angel Delights – Een print met lieve en vrolijke engelen die een belangrijke boodschap van vrede, liefde en begrip komen brengen.

Modeerska Huset ss16 Angel Delights jurk Modeerska Huset SS16 Love Tiles t-shirt Modeerska Huset ss16 peace please baby Modeerska Huset SS16 Heavenly Abode baby

Modeerska Huset

De kledingstukken van het Zweedse merk zijn allemaal gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. En alle kleding is superzacht, comfortabel en van goede kwaliteit en daardoor ideaal voor kinderen.

Alle prints van Modeerska Huset worden met de hand getekend door ontwerpster en eigenaresse van het merk Jenny Modéer, alleenstaande moeder van twee dochters.

Bekijk de volledige collectie op modeerskahuset.com. De verzendkosten zijn in verhouding met Nederlandse webshops wat hoger, maar wellicht vind je een familielid of vriend met wie je misschien samen kunt bestellen en zo de verzendkosten kunt delen.

Modeerska Huset SS16 Love Tiles babyModeerska Huset SS16 Heavenly Abode t-shirtModeerska Huset SS16 Friends t-shirt Heavenly Abode leggingsModeerska Huset ss16 Peace Please Baby BlanketModeerska Huset SS16 Love Tiles jumpsuitModeerska Huset ss16 Angel Delights Baby Blanket

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.