Kind Lezen

Het bijzondere beestjes boek

Naast alle dieren die we zo kunnen zien, leven er ook een heleboel bijzondere beestjes op onze aarde. In het boek ‘Het bijzondere beestjes boek’ maak je kennis met een heleboel gekke en leuke beestjes en hun eigenschappen.

Bekijk nog veel meer leuke kinderboekentips →

Over ‘Het bijzondere beestjes boek’

De boeken van Yuval Zommer zijn allemaal voorzien van zeer gedetailleerde illustraties en dat is in het boek ‘Het bijzondere beestjes boek’ niet anders. Dat is extra leuk insecten kijken, want zo zijn de beestjes heel goed zichtbaar.

Daarnaast zitten er allemaal leuke feitjes en weetjes over de beestjes in het boek, wat een heel leuk informatief kinderboek maakt. Samen met de illustraties wordt het superleuk voorlezen – of natuurlijk kinderen lekker zelf laten lezen.

Een mooi kinderboek om te bewaren, want de handige weetjes over de bekende beestjes kunnen altijd van pas komen.

Bestel ‘Het bijzondere beestjes boek’ van Yuval Zommer bij bol.com →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.