Kind Verzorging

Greenstrollin’ met Bonbon on the Block en Greentom

Bonbonontheblock Greentom greenstrollin kinderwagen

De Rotterdamse conceptstore voor kinderen BonBon on the Block is een bijzondere samenwerking aangegaan met Greentom, het merk voor ‘groene’ kinderwagens. De kinderwagen van Greentom was al verkrijgbaar in een aantal mooie kleurencombinaties en daar is nu een toffe print aan toegevoegd. 

‘Greenstrollin’ met Greentom

De Rotterdamse conceptstore voor kinderen BonBon on the Block mocht de allereerste special edition kinderwagen met Greentom ontwerpen. De kinderwagen heeft het duurzame karakter van Greentom, maar ook het rauwe Rotterdamse van BonBon on the Block. De wagen heeft een unieke bladerprint geillustreerd door Mietze B.

Groen in Nederland

Lenny en Marieke van BonBon on the Block over de samenwerking: ”wij verkopen sinds kort de Greentom kinderwagens in de winkel en zijn super enthousiast over het merk. Wij hebben dan ook direct gevraagd of wij onze samenwerking konden uitbreiden. Gelukkig stond Greentom heel erg open voor onze ideeën en hebben wij nu onze eerste, unieke collaboration. Voor ons is het ook een ultieme kans om te laten zien dat we als Rotterdamse binnenstads-winkel begaan zijn met het kleine beetje groen dat we nog in Nederland hebben. Dat moeten we koesteren en overdragen aan onze kids en alle kids na hen. En dat is precies waar Greentom en de ‘Greenstrollin’ campagne voor staan!”

De ‘Greenstrollin’ edition BonBon on the Block x Greentom is te koop bij BonBon on the Block in de winkel, maar ook online in de webshop.

Naast de winkel in Rotterdam heeft BonBon on the Block op donderdag 16 juli ook een winkel in Den Haag geopend.

Beeld: fotografie door Jan Bijl

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.