Fashion Mama

OOTD van Marike: klaar voor het voorjaar

Marike OOTD mint voorjaar - fashion mom

Soms draag je een outfit die bevestigt dat je best lekker in je vel zit, gewoon een outfit waarin je je prettig voelt. Daarom een nieuwe ‘rubriek’ op Mamalifestyle.nl met OOTD’s, een verzameling van fijne outfits die ik graag wil onthouden en waarmee ik je hoop te inspireren. Bij deze een OOTD met als thema: voorjaar. 

Noisy May spijkerbroek

Vroeger droeg ik alleen spijkerbroeken als ik niets beters wist te verzinnen, tegenwoordig heb ik twee hele fijne spijkerbroeken in de kast liggen die ik erg graag draag. Deze donkere spijkerbroek van het merk Noisy May is er een van. Deze spijkerbroek zat overigens perfect, maar is de laatste weken wat losser gaan zitten waardoor ik er niet aan ontkom een riem te dragen, iets wat ik persoonlijk zelden mooi vind zitten met bovenkleding.

Hema trui en Pom Amsterdam sjaal

Met mijn nieuwe trui die ik scoorde in de sale bij Hema kon ik deze riem prima verhullen. En de kleur mint van de trui vind ik perfect voor het voorjaar. Met een bijpassend hemdje van de Hema, ook in mint, was de outfit eigenlijk al compleet. Als finishing touch draag ik eigenlijk altijd een van mijn Pom Amsterdam sjaals, deze keer koos ik voor een sjaal met de kleuren mint, oranje en rood.

Keecie bag musthave

Mijn laarsjes zijn van de H&M en kocht ik vorig jaar al, ik draag ze graag ter afwisseling van Vans. De tas van Keecie Bags matcht mooi bij de schoenen en gaat altijd mee op pad voor mijn portemonnee, medicijnen en een telefoonoplader sinds ik deze kocht in Antwerpen bij Wunderkammer.

Mijn bril is van Esprit en kreeg ik van Eyewish.

Marike OOTD mint voorjaar keecie tas - fashion mom

De eettafel komt van Ikea en heet Norraker, de grote witte stoel komt van Hay en het model is J110, de andere witte stoel is van Woood, maar helaas niet meer te koop net als de grote vaas is van Sissy-Boy.

Ik vind het best spannend om dit artikel te delen, want ben erg nieuwsgierig naar wat jullie ervan vinden. Laat je een reactie hier of op social media?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Karin
  april 18, 2016

  Leuke rubriek, past helemaal bij mamalifestyle 😀

 • Reageren
  Suus / babyisthenewblack.nl
  april 18, 2016

  Oh wauw Marike wat een gave outfit!!! Ik zag hem en dacht meteen “shit, dat is gaaf’!!”

  Zonder overdrijven wil ik morgen meteen naar de Hema voor sowieso die trui als hij er nog is. Vind het je erg goed staan, dat speelse van de vorm van de trui met de donkere broek en de toffe laarsjes. Heb je goed bij elkaar gematcht. Ik ben ook heel dol op sjaals, draag ze bijna dagelijks en deze vind ik ook erg tof.

  Leuk artikel dit en zo stoer. Snap helemaal wat je bedoelt met dat het eng is om te delen maar je bent prachtig en ik vind het persoonlijk super leuk om te lezen (en vooral te zien)

  XXX

 • Reageren
  Verlanglijstje voor Moederdag - Aukje
  april 22, 2016

  […] de blog van Marike zag ik een erg mooie sjaal van Pom Amsterdam. Ik ging eens kijken op de site en kwam deze […]

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.