Fashion Mama

OOTD van Marike: met een vleugje oranje

OOTD Marike koningsdag mini rodini

Oranje is niet echt mijn favoriete kleur, dus ik was vanmorgen flink aan het zoeken in mijn kast naar een Koningsdag-waardige outfit. Uiteindelijk vond ik geschikte top met een mooie perzikachtige kleur, goed genoeg! Maar achter deze top zit wel een verhaal… Bij deze mijn OOTD met een vleugje oranje. 

Mini Rodini?

Als liefhebber van mooie merken voor kinderkleding, herken je deze print van Mini Rodini natuurlijk wel. En dan weet je ook dat Mini Rodini een merk is voor kinderkleding, de grootste maat die zij verkopen is maat 140-146.

Sinds ik het merk ontdekte, verzuchte ik al een aantal keer hoe jammer ik het vind dat er geen grotere maten beschikbaar zijn. Vaak zit ik op de grens van kindermaten en de kleinste volwassen maten en zo af en toe heeft Mini Rodini items die ik ook best zou willen dragen.

Ik? In maat 140-146?

De kleding van Mini Rodini bestelde ik tot dan toe online en dus had ik nog nooit een maat 140-146 in mijn handen gehad. Dat veranderde toen wij in de zomer van ’14 op vakantie waren in Denemarken en ik op zoek was naar kleding van Mini Rodini in de sale voor Javian. Voor Javian vond ik helaas niets, maar deze top hing wel in de rekken en toen had ik voor het eerst maat 140-146 in mijn handen. ‘Deze zou ik nog kunnen passen’ grapte ik tegen mijn vriend, hij stuurde mij vervolgens naar een pashokje. De top was 70% afgeprijsd en een van mijn favoriete prints van Mini Rodini. Het hemdje zat wat strak toen, enkele maanden na de bevalling, maar ik kocht hem toch. Als ik hem uiteindelijk niet zou passen, zou Javian er ooit wel in groeien.

Koningsdag outfit

Aangezien de meeste kleding in mijn kast te groot is, besloot ik de top eens aan te trekken. En zowaar, hij past! Ik combineerde de top met mijn favoriete spijkerbroek van Noisy May, een zwart vest van H&M en mijn zwarte Vans. Een perfecte outfit voor een beetje rondstruinen op Koningsdag.

OOTD Marike Koningsdag mini rodini vest OOTD Marike Koningsdag mini rodini vest vast

Meer OOTD’s

Ik heb goed nieuws voor degenen die deze rubriek erg leuk vinden, want de afgelopen weken heb ik wat beeld weten op te sparen en dus kun je voortaan elke week een nieuw artikel in deze rubriek vinden.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Karlijn
    april 28, 2016

    Ontzettend leuk shirt! Ik houd van Mini Rodini. En wat tof dat je er in past. Heb ik ook wel eens bij de kleding van de HEMA 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.