Kind Kleding

Tumble ‘N Dry ‘Zero’ voor de allerkleinsten

Tumble Dry zero zomer 2016 - Tumble n Dry

Het hippe en stoere merk Tumble ‘N Dry introduceert een nieuwe collectie voor de allerkleinsten. De nieuwe collectie heet ‘Zero’ en is verkrijgbaar in de maten 50 tot en met maat 68. Zero staat voor veel printjes en kleuren, want zoals ze zelf zeggen “zeker baby’s hebben recht op fashion”.

Tumble ‘N Dry

Misschien ken je Tumble ‘N Dry al, want het merk verkoopt al langer kleding voor kinderen. Het merk staat bekend als hip, stoer en betaalbaar.. De kleding zit comfortabel en volgt de belangrijke trends, al dan niet met en knipoog. Bij de nieuwe collectie ‘Zero’ zie je veel stoere all-over prints, fancy tekstprints, hippe onesies en fijne omslagrompers.

Deze nieuwe collectie voor pasgeborenen is opgezet naast de bestaande collecties Lo (maat 56-92), Mid (maat 92-140) en Hi (maat 116-176).

Tumble n Dry zero zomer 2016 meisje ananas-roze Tumble n Dry zero zomer 2016 zero pakje

Zero

De collectie Zero kenmerkt zich door goed en comfortabel zittende kleding met frisse kleuren en grafische prints. Er zijn kledingstukken in petrol, donkerblauw, grijs melee, wit en zacht roze gecombineerd met neon stiksels.

Er zijn verschillende kledingstukken zoals bijvoorbeeld overslagrompers, onesies, leggings en mutsjes. Alle kledingstukken zijn prima te combineren met elkaar.

Gelijk shoppen

Deze toffe newbornlijn biedt genoeg leuks om de kasten van je eigen kleintje mee te vullen of als geweldig hip kraamcadeau. De items variëren tussen €9,95 en €29,95. Bekijk de volledige collectie in de webshop van Tumble ‘N Dry of koop de kleding bij bol.com.

Tumble n Dry zomer 2016 jongen chief tumble n dry zomer 2016 meisje roze Tumble n Dry zero zomer 2016 meisje sweet sunshine Tumble N Dry zero zomer 2016 zero meisje ananas Tumble n Dry zero zomer 2016 jongen blauw

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.