Kind Verzorging

Draagzakken van Tula: supertof en superfijn

tula babycarrier archer tula draagzak

Bij het dragen van jouw baby of kind kun je kiezen uit waanzinnig veel mogelijkheden, maar er is een merk dat sterk groeit in populariteit: Tula! Dit van oorsprong Poolse merk verovert nu vanuit de Verenigde Staten de wereld met hun vrolijke en fijne draagzakken. Lees meer over dit bijzondere merk. 

Ergonomisch dragen

Er is al veel gezegd en geschreven over het dragen van een baby, maar eigenlijk is er maar een manier waarvan zowel ouders als kind blij worden: ergonomisch dragen. Met de draagzakken van Tula wordt ergonomisch dragen een makkie voor zowel de ouders en voor de baby is het heerlijk comfortabel omdat de heupjes op een natuurlijke en verantwoorde manier worden ondersteund.

Het begin van Tula

De eigenaren van Tula zijn de Poolse Ula en Vietnameese Mike die elkaar leerden kennen in de Verenigde Staten; bij de geboorte van hun dochter ontdekte zij het dragen met een rekbare draagdoek. Toen hun oudste zoon werd geboren vroegen zij oma om een ‘ultieme’ draagzak te naaien naar hun instructies en dat bleek de start van een zeer succesvol bedrijf.

Tula is wereldwijd enorm populair en dat is niet zonder reden. Tula biedt namelijk draagzakken aan waarmee iedereen gemakkelijk ergonomisch kan dragen. Maar waar vele andere merken van draagzakken kiezen voor saaie kleuren biedt Tula vele vrolijke, stoere en bijzondere prints. Voor elke ouder of kind is er wel een toffe print en iedereen heeft wel plek in huis voor een Tula draagzak. Daarmee is een Tula draagzak het perfecte merk voor stadsliefhebbers, maar ook voor bijvoorbeeld reislustigen die het wel zien zitten om met een kind op pad te gaan.

tula draagzak confetti pop

Dragen met een Tula

De draagzak van Tula is erg gemakkelijk in gebruik en voldoet aan alle eisen en wensen op het gebied van ergonomisch dragen wat het dragen erg prettig maakt voor het kind en de ouders.

Er zijn twee verschillende soorten Tula’s te koop: de Standard Tula is geschikt voor baby’s tot ongeveer twee jaar en de Toddler Tula is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar tot ongeveer vier jaar. Tot ongeveer vier tot zes maanden heb je een speciale baby insert nodig voor een Standard Tula.

Bekijk meer instructies voor het dragen met een Tula in de video:

Urban Babies

Bekijk het aanbod van Tula bij UrbanBabies, dé webshop voor mama’s en papa’s die graag de stad ontdekken samen met hun kindje.

Beeld: Tula

Dit product is opgestuurd om over te schrijven, bekijk onze disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.