Halloween Kind Knutselen

DIY Halloween krans met papieren vleermuizen

halloween krans vleermuizen (1)

Een makkelijke manier om het huis voor Halloween te versieren: zelf een Halloween krans te maken met vleermuizen. Leuk voor aan de voordeur of in de kamer en makkelijk gemaakt! 

Krans van een metalen ring

Zo’n krans is een heel leuk zelfmaakprojectje om samen met kinderen te doen. De basis van deze krans is een metalen ring en het leuke daarvan is dat deze voor elke feestdag of seizoen opnieuw versierd kan worden. Ik heb een aantal metalen ringen in verschillende grootte. De ringen hangen eigenlijk het hele jaar door wel in huis, want voor elk seizoen valt er wel iets te bedenken.

In de kerstperiode zijn er bij veel tuincentra of woonwinkels wel metalen ringen te vinden. Maar ook bij bol.com zijn verschillende metalen ringen te koop. Een ring met een diameter van zo’n 40 centimeter staat leuk bij de voordeur of als wanddecoratie in huis, zoals deze metalen ring bij bol.com →

Bekijk ook de krans met eucalyptustakken →

De grootste ring die ik in huis heb, kocht ik vorig jaar in de kerstperiode bij Intratuin. Aan deze ring hangt al een stuk suède waarmee die opgehangen kan worden zoals bij ons bijvoorbeeld aan de deur.

halloween krans vleermuizen

Nodig voor de Halloween krans

Stappenplan krans met papieren vleermuizen

Leg de metalen ring plat op tafel, pak een papieren vleermuis van de Action en zet deze met de bijgeleverde dubbelzijdige stickertjes vast aan de metalen ring. Herhaal net zo lang totdat de metalen ring genoeg gevuld is met papieren vleermuizen.

Gebruik je de uitgeknipte vleermuizen? Gebruik dan een stukje plakband wat je dubbel vouwt, zodat het dubbelzijdig plakt. De ene kant plakt aan de vleermuis en de andere kant aan de metalen ring. Druk het goed aan, zodat je zeker weet dat de vleermuizen niet gaan wegvliegen haha.

Je kunt zoveel vleermuizen gebruiken als je zelf wilt, de pagina kun je zo vaak uit printen als nodig.

Houd er rekening mee dat de stickers en plakband aan de achterkant zichtbaar zijn als je de krans aan de voordeur hangt. Eventueel kun je hierover nog de kleine papieren vleermuizen plakken.

Bekijk nog meer leuke ideeën voor Halloween →

Pinterest - halloween krans vleermuizen (1)

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.