Kinderkamer Wonen

Het OYOY adventure vloerkleed

kinderkamer ideeen zwart-wit vloerkleed van OYOY mini

Hoewel er inmiddels vele toffe vloerkleden voor kinderkamers te vinden zijn, blijft het zwart-wit vloerkleed van OYOY razend populair. Logisch, want het kleed combineert een autobaan met bergen en boompjes wat zeer uitnodigend is om mee te spelen voor kinderen. En dankzij het monochrome uiterlijk van het OYOY adventure vloerkleed past deze in elke interieur. 

Toch niet uitverkocht!

Doordat het vloerkleed zo populair is, is deze regelmatig uitverkocht bij bijvoorbeeld een van onze favoriete verkooppunten psikhouvanjou.nl. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met meerdere verkooppunten zodat je waarschijnlijk meer kans hebt op het scoren van dit supertoffe vloerkleed.

Inspiratie met OYOY adventure

Twijfel je nog? We hebben de mooiste foto’s met het speelkleed van OYOY op Instagram verzameld.

Dit artikel bevat affiliatelinks, lees onze disclaimer.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.