DIY Kinderkamer Wonen

Maak het lekker zelf: creatieve projecten voor de babykamer

Maak het lekker zelf - creatieve projecten voor de babykamer - Allihoppa - Annelies Vermeulen

De leukste decoratie en accessoires voor de kinderkamer maak je natuurlijk zelf. Maar voordat je heel Pinterest of Google gaat afzoeken naar leuke projecten en adviezen hebben we een hele goede tip: het e-book ‘Maak het lekker zelf – creatieve projecten voor de babykamer’. En extra leuk: je kunt het e-book winnen! 

Maak het lekker zelf

Het boek is geschreven door Annelies die je misschien wel kent als Allihoppa. Al jaren is ze een echte creatieveling en gelukkig verdween dat niet toen zij moeder werd van zoontje Olivier. Haar leukste zelfmakers voor de babykamer heeft ze gebundeld in het e-book ‘Maak het lekker zelf – creatieve projecten voor de babykamer‘.

Aan de slag

Alle zelfmakers zijn voorzien van duidelijke foto’s en handige stappenplannen zodat je ook met twee linkerhanden mooie decoratie en accessoires zelf kunt maken voor de kinderkamer. Denk aan het maken van een patchwork speelkleed, tweedehands meubels opknappen, maar ook babykleding maken. Het boek bestaat uit meer dan 70 pagina’s met zelfmaakprojecten, maar ook tips voor webshops en projecten die je misschien beter moet plannen of kunt overslaan. En als je het allemaal even niet meer ziet zitten, staan er genoeg inspirerende quotes en adviezen tussen de creatieve projecten voor de babykamer.

creatieve zelfmakers baby

‘Maak het lekker zelf’ winnen!

DEZE WINACTIE IS AFGELOPEN

Gaan jouw handen al kriebelen? Dat komt goed uit! Wij mogen namelijk een exemplaar van ‘Maak het lekker zelf – creatieve projecten voor de babykamer’ weggeven.

Wat moet je doen:

  • Laat ons weten waarom jij het ebook goed kunt gebruiken? Naar welk project ben jij het meest nieuwsgierig? Of voor wie zou jij graag een zelfmaker willen maken?
  • Deel het bij de reacties op dit artikel of via onze Facebookpagina of het Instagramaccount. Enne, vrienden of familie taggen mag natuurlijk!
  • Maandag 7 maart is de laatste dag dat je kunt meedoen, daarna kiezen we een winnaar uit alle reacties waarmee we persoonlijk contact opnemen via mail of social media.

Voor meer zelfmaakinspiratie kun je Annelies volgen op social media: Facebook, Twitter en Instagram.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  • Reageren
    Helen fransen
    februari 29, 2016

    Als ik het boek win dan ga ik de makkelijke gordijnen maken voor de kamer van mijn zoontje. De babykleding en andere babyspullen voor een vriendin die binnenkort een meisje krijgt. Kan ik ook een uit de band springen met roze en meisjesdingen 🙂

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    maart 1, 2016

    Ik vind dit soort boeken altijd leuk om door te bladeren. Maar zelf kan ik het meestal niet reproduceren.

  • Reageren
    Niki
    maart 7, 2016

    Dit boek lijkt me fantastisch! Ik begin een nu een beetje handig te worden achter de naaimachine en zou dolgraag een patchwork kleed maken voor mijn neefje van 6 maanden!!!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.