Kinderkamer Wonen

House of Jamie: volwassen beddengoed voor kinderkamer

House of Jamie - Breton streepjes kinderkamer

Het supertoffe merk House of Jamie hebben hun accessoirescollectie uitgebreid. En dat betekent veel mooie Bretonse streepjes in fijn katoen, heerlijk voor de slaapkamer van jouw kindje.

De collectie

De nieuwe items van House of Jamie zijn net als de andere essentials uitgevoerd met een dubbele print, met aan de binnenkant de stone-variant. Alle kleuren zijn goed met elkaar te combineren; speel bijvoorbeeld met de grijstinten of de zwart-witte strepen en creëer een eigen stijl in de kinderkamer. De Bretonse stijl is erg populair en nu terug te vinden in lakentjes, bedovertrekken, aankleedkussenhoezen en boxkleden. Met deze items krijgt de kamer van jouw kindje echt een eigen stijl.

Ecologisch, duurzaam en Fair Trade

Wat ook fijn is aan House of Jamie is dat zij de fijnste en meest ecologische stoffen en materialen gebruiken. Het is zacht voor de kleintjes en duurzaam in gebruik. De items worden ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Istanbul. Als je iets koopt bij House of Jamie weet je dat het gemaakt is van natuurlijke stoffen, dat het 100% Fair Trade is en kinderarbeidvrij.

House of Jamie ledikant streepjes Breton House of Jamie - Breton streepjes

House of Jamie

House of Jamie is bedacht en ontwikkeld door Barbara Gouka in amsterdam. Zij wilde een tijdloze en exclusieve accessoirescollectie. In eerste instantie is het ontwikkeld voor haar eigen kinderen Jamie en Teddie, en nu ook uitgebreid met een kledinglijn voor jongers en meiden van 0-4 jaar. Het merk vernieuwt constant met nieuwe designs en kleur. Je kunt de producten van House of Jamie vinden bij 90 verkooppunten in meer dan zeventien landen waaronder ook Nederland.

Zoek je iets unieks voor de kamer van je baby, peuter of kleuter ga dan snel een kijkje nemen bij de webwinkel van House of Jamie of ga lekker shoppen bij één van de verkooppunten. Deze super leuke items zullen zorgen voor een geheel eigen stijl voor jouw kindje!

House of Jamie ledikant streepjes Breton House of Jamie ledikant streepjes Breton House of Jamie ledikant streepjes Breton House of Jamie ledikant streepjes Breton

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.