Wonen

Geven en bewaren wordt nog leuker met IKEA collectie HEMSMAK

Ikea collectie Hemsmak

Het geven van een persoonlijk, zelfgemaakt cadeau is tegenwoordig hartstikke hip. We nemen zelfgemaakte pesto mee voor een collega en geven koekjesmix in een kekke pot aan een jarige vriendin. Dankzij IKEA wordt het geven van een lekker cadeau en het bewaren van eten met de nieuwe limited HEMSMAK collectie nog leuker.

IKEA is al sinds jaar en dag niet weg te denken uit de Nederlandse keuken. Bijna elk huishouden heeft wel een item van IKEA in de keuken, van afwasborstel tot het roestvrijstalen pannenrek. En nu maakt IKEA het nog leuker met de HEMSMAK collectie, die stijlvolle voorraadpotten, flessen en blikken bevat.

Nostalgie in een voorraadpot

Wil je deze handige items liever niet weggeven? Hoeft niet: je kunt er natuurlijk ook je eten in bewaren. Met de kleurrijke en nostalgisch aandoende etiketten, labels en linten geef je jouw potten een persoonlijk tintje. Schrijf bijvoorbeeld de inhoud en houdbaarheidsdatum op het etiket en versier de deksel met touw of lint.

Kleine schatten

IKEA komt precies op het juiste moment met deze nieuwe collectie. Want jouw kleine schat heeft vast zijn eigen kleine schatten (schelpjes, steentjes, strandzand) meegenomen van vakantie waar hij absoluut geen afstand van kan doen. Geen paniek, IKEA biedt een geweldige oplossing. Want ook deze schatten bewaar je handig in zo’n kekke pot. Kind blij, jij blij.

Verkoopinformatie

Met de nieuwe HEMSMAK collectie wordt geven en bewaren altijd een feestje. Maar wees er snel bij, want deze limited collectie belooft een grote hit te worden. Wees er dus snel bij. Voor een IKEA bij jou in de buurt kijk je op de website van IKEA.

Ikea collectie Hemsmak blikken

Ikea collectie HemsmakIkea collectie Hemsmak bewarenIkea collectie HemsmakIkea collectie HemsmakIkea collectie Hemsmak

Beeld: IKEA

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  wimke
  augustus 9, 2015

  Ikea blijft je verbazen met leuke dingen..en haha ” zelf houden of geven” wordt nog een moeilijke keuze 😉

 • Reageren
  Marion
  augustus 17, 2015

  leuk blog heb je. Zal er zeker af en toe op kijken.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.