Fashion Mama

OOTD van Marike: nearly early dew

OOTD Marike jumpsuit mintgroen eucalyptus

Sinds onze verhuizing ontwikkelde ik een fascinatie voor de kleur ‘Early Dew’ van Flexa, maar wat bleek: deze fascinatie is er al langer! Deze jumpsuit kocht ik namelijk afgelopen zomer en de kleur komt heel aardig in de buurt van ‘Early Dew’. En komt deze jumpsuit jou bekend voor? Dat kan kloppen! 

Spot de jumpsuit

Een jumpsuit is een ideaal kledingstuk – als je even vergeet, dat je soms ook nog moet plassen. Ik draag jumpsuits dan ook naar werk, evenementen of gewoon tijdens een dagje uit met mijn gezin. Deze jumpsuit is dan ook al vaker voorbij gekomen op Mamalifestyle.nl:

Een van die foto’s kun je nu ook bij een artikel over kinderwagens vinden in een special die afgelopen maandag bij de Metro werd weggeven, uitgedeeld wordt bij de Prenatal en ook online kunt lezen.

Lang leve Sissy-Boy

De jumpsuit is van Sissy-Boy, mijn favoriete winkel voor alles. Eigenlijk was hij een maat te groot, maar in de uitverkoop was enkel nog het exemplaar wat ik in mijn handen had over. Aangezien de stof heerlijk zacht is, de kleur prachtig en een jumpsuit altijd welkom is besloot ik hem maar gewoon te kopen. Nu, bijna een jaar later, heb ik er nog steeds geen spijt van want het blijft een prachtig kledingstuk.

OOTD Marike jumpsuit mintgroen recht OOTD Marike jumpsuit mintgroen haar

De jumpsuit is van Sissy-Boy, het hemdje van H&M, de sandalen van Dolcis, mijn bril is van Eyewish. De vazen zijn van Sissy-Boy, de stoel is J110 van HAY, de tafel is Norraker van Ikea.

Bekijk ook de andere OOTD‘s.

Dit artikel bevat affiliatelinks, lees de disclaimer.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Kim
  juni 10, 2016

  Wat een geweldig item! Ik draag jumpsuits nooit omdat ik ze in mijn maat echt niet kan vinden. Als ik jou zo zie ben jij ook aardig petite. Is Sissy Boy de oplossing?

  • Reageren
   Marike
   juni 10, 2016

   Hee Kim, bedankt voor je reactie! Ik ben 1,63 en draag hier een maat S, maar XS was misschien zelfs nog beter geweest (vooral qua lengte, alleen hebben ze pas sinds de winter maat XS). Ik heb overigens twee jumpsuits van Sissy-Boy in maat S, overigens ook een jumpsuit van de Hema. Gewoon proberen een keer dus! 🙂

 • Reageren
  Frank
  juni 11, 2016

  Staat je wel heel erg goed hoor! ?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.