Fashion Mama

Bobo Choses Women AW15: avontuurlijke kleding voor vrouwen

Bobo Choses women AW15 2 Bobo Choses women AW15 13

Elk seizoen komt Bobo Choses met prachtige kinderkleding, zoals de Bobo Choses AW15 collectie ‘The Unknown Mountain Journey’, maar wist je al dat dit Spaanse merk ook kleding voor mama’s verkoopt? Bekijk de prachtige Bobo Choses herfst- en wintercollectie voor vrouwen. 

Bobo Choses Women

Het Spaanse kinderkledingmerk Bobo Choses maakt zeer succesvol kinderkleding, lanceerde een wooncollectie en heeft ook voor dit seizoen weer een kledingcollectie voor vrouwen. Deze collecties zijn altijd erg populair omdat veel moeders het leuk vinden om af en toe te matchen met hun kinderen, maar de kleding vaak op zich ook erg mooi is.

Bobo Choses women AW15 20

Unknown Mountain Journey

De Bobo Choses Women collectie heeft hetzelfde avontuurlijke thema als de kinderkleding voor dit seizoen en bevat dus weer veel dezelfde prints. Er zitten een aantal unieke kledingstukken tussen, maar de meeste items zijn ook als kinderkleding verkrijgbaar.

Ontzettend knap van Bobo Choses dat ze kleding weten te ontwerpen die voor kinderen en volwassenen zeer geschikt is zonder dat de kleding voor kinderen te ouwelijk of niet speels genoeg is.

Bobo Choses women AW15 5

Bobo Choses Women kopen

Alle kledingstukken van deze collectie zijn verkrijgbaar in de maten S, M en L.

De Bobo Choses collectie voor vrouwen is enorm populair, dus als je iets op het oog hebt, moet je heel snel snel zijn! Zo is het prachtige groene vest met de wolken al uitverkocht. De collectie zal niet opnieuw worden aangevuld. De Bobo Choses Women collectie is alleen verkrijgbaar via de online store van Bobo Choses.

Bobo Choses women AW15 Bobo Choses women AW15 3 Bobo Choses women AW15 4Bobo Choses women AW15 6 Bobo Choses women AW15 7 Bobo Choses women AW15 8 Bobo Choses women AW15 9 Bobo Choses women AW15 10 Bobo Choses women AW15 11 Bobo Choses women AW15 12 Bobo Choses women AW15 14 Bobo Choses women AW15 15 Bobo Choses women AW15 16 Bobo Choses women AW15 17 Bobo Choses women AW15 18 Bobo Choses women AW15 19Bobo Choses women AW15 21

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Danielle
  augustus 27, 2015

  Ohhh wat een superleuke collectie! Ik hoop dat jij het wolkenvestje hebt kunnen bemachtigen? Die is alweer out of stock!

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  augustus 28, 2015

  Ik kende dit merk niet, dus ik heb weer wat geleerd!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.