Kinderkamer Wonen

Pantone 2016 voor kinderen bij PSikhouvanjou.nl

Pantone 2016 in de kinderkamer

Ieder jaar kiest Pantone een trendkleur voor het aankomende jaar, deze kleur geeft letterlijk kleur aan het straatbeeld, interieur en accessoires in alle vormen en maten. Voor 2016 heeft Pantone twee kleuren gekozen die zeer goed bij elkaar passen: Rose Quartz en Serenity. Bij de o zo leuke webshop PSikhouvanjou spotte we vele mooie producten die passen binnen het kleurenpalet van Pantone 2016. 

Waarom Rose Quartz en Serenity?

De aanleiding om voor deze twee kleuren te kiezen, kwam door de wereld van tegenwoordig waarin er vraag is naar meer rust en bezinning. We omarmen mindfulness, zoeken naar veiligheid en er is niet voor niets gekozen voor een samensmelting van een roze met een blauwe tint, want er is een gender blur. Roze is niet langer alleen voorbehouden aan meisjes en blauw is echt niet alleen voor jongens. Juist de combinatie van verschillende tinten en texturen maken iets stoer of lief.

Pantone 2016 kinderkamer psikhouvanjou.nl

PSikhouvanjou.nl

Eten & Drinken

Speelgoed

Accessoires

Kinderkamer

Dit artikel bevat affiliatelinks, lees de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.