Wonen

Stokke Home; multifunctioneel mooi

Stokke Home kinderkamer

Stokke Home kinderkamer commode

Stokke Home bureau kinderkamer

Stokke Home bed

Het merk Stokke heeft al vele huizen blij gemaakt met hun stoelen en kinderbed, maar de collectie wordt nu uitgebreid met meubels waarmee je de kinderkamer compleet maakt. De Stokke Home collectie werd voor het eerst gepresenteerd op de Negenmaandenbeurs en de reacties waren erg enthousiast. Groot voordeel van deze nieuwe collectie? De meubels zijn multifunctioneel!

Echte klassiekers

Meubels maken is niet nieuw voor Stokke, want er gingen al ruim 9 miljoen exemplaren van de Tripp Trapp kinderstoel over de toonbank. En ook het bed Sleepi Mini, de stoel Steps en de commode Care zijn populair bij ouders en hun kinderen.

Meubels die meegroeien

Stokke breidt hun collectie meubels nu uit met Stokke Home. En net zoals de Tripp Trapp en de Sleepi Mini groeien de meubels van de Stokke Home collectie mee met je kindje. De Stokke Home collectie is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar; Hazy Grey en White.

stokke home kinderkamer Hazy Grey

Stokke Home kinderkamer White

Mooi en multifunctioneel

Nieuw aan deze collectie meubels is dat je ze multifunctioneel, gecombineerd met elkaar kunt gebruiken. Plaats de plank van de commode bijvoorbeeld eens op het bed om ruimte te besparen of op de kast om een volwaardige commode te maken. En heb je de commode niet meer nodig? Door deze plank op het onderstel van de wieg te plaatsen, krijg je een bureau.

Stokke Home bed kinderkamer Stokke Home bureau hazy grey Stokke Home wieg en commode kinderkamer

Meubels uit de collectie

De collectie bestaat uit vier elementen die gecombineerd een volledige kinderkamer vormen en bij elke nieuwe fase van je kindje omgetoverd kunnen worden tot een nieuw praktisch meubel.

Stokke Home wieg; lichtgewicht, dus gemakkelijker te verplaatsen.
Stokke Home bed; slaap-, verschoonplek en speelhuis in een.
Stokke Home commode; een plank die op bed, kast of wieg geplaatst kan.
Stokke Home ladekast; opbergruimte voor kleren, luiers en knuffels.

De producten van de nieuwe wooncollectie zijn vanaf mei 2015 verkrijgbaar. Kijk op de website van Stokke voor verkooppunten, houd er rekening mee dat de meubels niet bij alle verkooppunten verkrijgbaar zullen zijn.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  maart 6, 2015

  Mooi spul allemaal!

 • Reageren
  Saskia
  maart 10, 2015

  Stokke iszo’n leuk merk! Het is dat wij alles al hebben voor de kinderkamer 🙂

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.