Fashion Mama

OOTD van Marike: altijd tijd voor mint

OOTD Marike altijd tijd voor mint hand
Nu de zomer begonnen is, besef ik eens te meer: mijn favoriete kleur is mintgroen! En de combinatie van het hemdje en het vestje zijn daarbij absoluut de winnaar in mijn kledingkast. Lees meer over deze OOTD. 

Mint op mint

Misschien ken je de combinatie van het hemdje en het vestje al, hij kwam stiekem namelijk al een keer voorbij in een maandoverzicht. Eigenlijk draag ik zowel het hemdje als het vestje alleen in deze combinatie, vaak met een zwart-witte rok of een spijkerbroek.

Vroeger waren blote benen echt een no-go voor mij, het voelde gewoon niet goed. Sinds ik moeder ben, maak ik me daar niet meer druk om. Want wat doet het er toe dat mijn benen wit zijn of ik het scheren echt niet nog een dag kon uitstellen. Ik ben ook maar een mens – bovenal moeder – en dingen als bruinen of scheren schieten er al dan niet bewust soms bij in.

OOTD Marike altijd tijd voor mint zwart-wit OOTD Marike altijd tijd voor mint zwart-wit

Het vestje en de rok zijn van de Hema, het hemdje is van H&M, de schoenen zijn van Vans, mijn bril is van Eyewish. De stoel is de J110 van HAY, de tafel is Norraker van Ikea, de grote vaas is van Sissy-Boy.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.