Fashion Mama

OOTD van Marike: streepjes en Javian in beeld?

OOTD Marike streepjes pom amsterdam sjaal

Schrik niet… Deze jurk die ik hier draag is misschien al wel vijf jaar oud! Maar het is typisch zo’n jurk die ik in de herfst, winter en voorjaar regelmatig draag. Veelal op de dagen dat ik thuis ben, maar de laatste tijd ook vaker naar afspraken. 

Combinatie voor werk

De jurk kocht ik ooit bij The Sting meen ik, in twee verschillende kleurencombinaties. Toch bleek deze variant met donkerblauw en grijs favoriet. Helemaal nadat ik deze sjaal van Pom Amsterdam kreeg, een prachtige sjaal met prints van Amsterdamse grachtenpandjes.

Voor informele werkafspraken draag ik graag mijn laarzen van H&M, anders zou ik sneller kiezen voor simpele Vans. Het voordeel van de laarzen is dat mijn tas voor werkafspraken ook van cognacbruin nepleer is, deze komt trouwens bij de Zara vandaan.

Mijn blauwe bril is van Esprit en mocht ik uitzoeken bij Eyewish.

Javian in beeld

Regelmatig wordt er ‘geen foto’s maken’ gescandeerd door het huis door onze peuterzoon, toch vindt hij het maken van foto’s machtig interessant en als er dan foto’s van mij worden gemaakt, kruipt hij stiekem doch zeker in beeld.

Javian draagt overigens een rompertje en spijkeroverhemd van H&M en een broek van tinycottons.

OOTD Marike streepjes JavianOOTD Marike streepjesjurk

Bekijk ook de andere OOTD‘s.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Michelle
    mei 21, 2016

    Leuke outfit, Marike! Ik vind je laarsjes echt heel cool!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.