Fashion Mama Marike

OOTD van Marike: grafisch sterk

OOTD Marike grafisch sterk hemelsblauw - sissy boy

Als ik nog maar in een winkel kleding zou mogen kopen voor mijzelf dan zou ik absoluut voor Sissy-Boy kiezen, mits er ook een leuk budget bij zit haha. Bij Sissy-Boy slaag ik eigenlijk altijd, zo ook met deze top met grafische strepen. Bekijk de OOTD met als thema ‘grafisch sterk’. 

Te groot

Eigenlijk is het thema achter deze OOTD ‘net te groot’, want de top die ik online bestelde viel iets groter uit dan verwacht en de broek is eigenlijk te groot sinds ik het afgelopen jaar wat ben afgevallen. Toch draag ik beide items nog graag. Helemaal op zo’n net-niet-zomerse-dag waarop je prima een t-shirt kunt dragen, maar blote benen toch net iets te fris zijn.

Het voordeel van een te grote top op zomerse dagen is dat deze soms net over mijn schouder valt en met de bralette trend vind ik dat helemaal niet erg.

ootd marike grafisch sterk sissy-boy ootd marike grafisch sterk sissy-boy

Favoriet

De top is overigens ook verkrijgbaar in wit of legergroen met dezelfde grafische strepen, maar hetzelfde model top is er ook met ‘gewone’ strepen. Ongetwijfeld komt die nog een keer voorbij in een OOTD, want ik draag deze shirts erg graag en op veel verschillende manieren.

Nog even een ‘blooper’, gewoon omdat het kan en ik wel een hele blog kan vullen met blooperfoto’s.

ootd marike grafisch sterk sissy-boy

Het complete plaatje

De top is van Sissy-Boy, de broek van H&M, de schoenen zijn van Vans en mijn bril is van Eyewish. De grote vaas is ook van Sissy-Boy, de stoel met hoge leuning is een HAY J110, de tafel is Norraker van Ikea.

Bekijk alle andere OOTD’s voor meer outfitinspiratie.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.