Fashion Mama

OOTD van Marike: zomerse casual LBD

OOTD Marike black dress keecie

Ik begreep de ophef om een LBD – ”Little Black Dress, een musthave in elke kledingkast” – nooit zo goed. Mijn kledingkast is al jaren overwegend zwart, maar ik hechtte nooit zoveel waarde aan een simpel zwart jurkje. Totdat ik het exemplaar van deze OOTD tegenkwam… 

Ultieme LBD

Er hangen al langer zwarte jurkjes in mijn kledingkast, maar alleen hadden een eigen functie. Sommige waren geschikt voor in de zomer of zelfs alleen op vakantie, anderen droeg ik alleen naar feestjes of serieuze aangelegenheden. Nooit eerder was ik in het bezit van een zwart jurkje dat altijd kon: zomer of winter, werk of vrij. Totdat ik dus dit jurkje vond bij de H&M, mijn persoonlijke ultieme LBD.

Altijd goed

Inmiddels heb ik twee zwarte exemplaren, een lichtgrijze en een zwarte met vlekkenprint. Simpel als de jurkjes zijn, zou ik er makkelijk een hele week mee kunnen doen en enkel nog accessoires erbij nodig hebben. Op koudere dagen draag ik er een panty en warm vest bij, op zomerse dagen heb ik niet meer nodig dan een paar simpele schoenen en misschien een sjaal.

OOTD

Om het zwarte jurkje wat vrolijker te maken, droeg ik mijn vrolijke schoenen met cactusprint erbij. De schoenen zijn van H&M van vorig jaar en nu helaas niet meer verkrijgbaar, maar ze hebben wel soortgelijke schoentjes voor kinderen momenteel.

De tas is van Keecie en precies groot genoeg voor alles wat ik nodig heb tijdens een dag op pad, inclusief een verpakking snoetenpoetsers.

OOTD Marike black dress keecie OOTD Marike black dress keecie

De jurk en de schoenen zijn van H&M, de tas van Keecie, de bril van Eyewish, de stoel is J110 van HAY, de tafel is Norraker van Ikea.

Bekijk ook de andere OOTD‘s.

Dit artikel bevat affiliatelinks, lees de disclaimer.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.