Fashion Mama Marike

OOTD van Marike: zomerse blaadjes

ootd marike palmboom

Vorig jaar spotte ik deze rok met bladerenprint en het deed me meteen denken aan al het prachtige behang met dezelfde print die ik op Instagram vaak tegenkom. En dus nam ik de rok mee, toch droeg ik deze lange tijd niet… 

Altijd te koop

Deze maxirok komt van de Hema en zit eigenlijk altijd wel in het assortiment, hetzij in een andere print of effen gekleurd. Deze print was zowel in deze groene variant als zwart-wit verkrijgbaar, misschien heb je die al gezien op mijn Instagramaccount.

Zo combineren

De rok is erg lang, eigenlijk te lang voor mij, daardoor draag ik deze rond mijn middel wat hoger, maar dat bracht ook problemen qua combineren met zich mee. Veelal stop ik shirtjes in mijn rok, zodat het niet een lange hobbezak wordt. Daardoor bleef deze rok wat langer liggen dan gepland… Totdat ik bedacht dat het ook heel simpel kon: een zwart hemdje en een mintgroen vestje volstaat prima.

Stiekem ben ik bij deze een wandelend reclamebord voor de Hema, want de rok en het vestje komen allebei van de Hema. En het vestje ken je misschien nog wel van mijn mintgroene OOTD.

Foto’s voor een OOTD zijn reuze-interessant voor een peuter, dus regelmatig wandelde hij ook even door beeld. Met bakje fruit, want tegenwoordig wordt zo’n beetje elke bezigheid overdag gecombineerd met eten.

Voor de nieuwsgierigen: Javian draagt een t-shirt van tinycottons en broek van Mini Rodini.

ootd marike palmboom javian

Het complete plaatje

De rok en het vestje zijn van de Hema, het hemdje is van H&M, de schoenen zijn van Vans en mijn bril is van Eyewish. De stoel met hoge leuning is een HAY J110, de tafel is Norraker van Ikea.

Bekijk alle andere OOTD’s voor meer outfitinspiratie.

Dit artikel bevat affiliatelinks, lees meer in de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Wimke
    augustus 13, 2016

    Mooie rok!! En erg mooie combi met mintgroene vestje <3

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.