Kind Spelen

9x de leukste speelkeukens

speelkeuken playkitchen kinderkeuken

De speelkeuken van het welbekende woonwarenhuis is misschien wel de meest bekende speelkeuken. Maar voor iedereen die liever een andere, originelere speelkeuken wil, zijn deze negen speelkeukens ook heel tof. 

Op zoek naar een speelkeuken

Toen we op zoek gingen naar een cadeau voor de tweede verjaardag van Javian kwamen we al snel op het idee om een speelkeuken te geven omdat hij altijd zo geïnteresseerd is in wat er in de keuken gebeurt. Lange tijd twijfelen we over de Duktig keuken van het woonwarenhuis, maar iets originelers leek ons leuker. Op Pinterest verzamelde ik toen deze negen speelkeukens.

Zo’n speelkeuken is een ideaal cadeau voor een tweede of derde verjaardag of bijvoorbeeld een cadeau voor Sinterklaas of Kerst om samen met familieleden te geven.

 

Hape houten keuken met uitschuifbare tafel

Deze houten speelkeuken is simpel, maar heeft genoeg speelruimte en leuke details zoals een krijtbord. Door het uitschuifbare tafeltje kun je de speelkeuken misschien ook net wat makkelijker opruimen. Het merk Hape staat bekend om kwalitatief en eco-vriendelijk houten speelgoed. Bestel deze speelkeuken bij bol.com voor 116,90.

Small Foot kinderkeuken met balie

Een mooie witte keuken met mintgroene en oranje details en een balie dus er is ruimte genoeg om lekker te kunnen spelen… ehm koken natuurlijk. Daarnaast is deze keuken uitgebreid met bijvoorbeeld een oven en magnetron, lekker luxe. Het enige nadeel misschien is de prijs van deze keuken, want hij is vrij prijzig. Bestel deze speelkeuken bij bol.com voor €203,03.

Brio kookfornuis

Naast de speelkeuken van het welbekende woonwarenhuis is dit fornuisje van Brio misschien wel het bekendst als speelkeuken. Een vrij simpele keuken uitgevoerd in strak wit, maar interessant genoeg voor kinderen om lekker met hun fantasie mee aan de slag te gaan. Bestel deze speelkeuken bij bol.com voor 59,90.

Wonderworld houten keukenblok

Een schattige houten speelkeuken met gele en groene details. Voor dit keukenblok is in elk huis wel een plek te vinden, dankzij de grootte. Doordat de keuken van hout gemaakt is, kun je deze eventueel nog pimpen door de gekleurde accenten in een andere kleur te verven of te beplakken met stickers. Bestel deze speelkeuken bij bol.com voor 75,61.

Hape houten keuken wit

Nog een speelkeuken van het leuke merk Hape. Het is een houten keuken met witte deurtjes en oranje en rode details. Met de deuren is een oven en koelkast gecreëerd, dus je hebt een behoorlijk complete speelkeuken. Bestel deze speelkeuken bij bol.com voor 99,43.

New Classic Toys Deluxe keuken

Een zeer schattige speelkeuken met pastelkleuren lichtblauw en lichtroze. Door alle leuke details bij bijvoorbeeld de kraan en de gaspitten lijkt deze keuken best realistisch en de keuken is uitgebreid met oven en een blauwe deur die als koelkast kan dienen. Bestel deze speelkeuken bij bol.com voor 129,00.

Plum Boston houten keuken in wit

Een zeer strakke speelkeuken uitgevoerd in zwart-wit, ideaal voor liefhebbers van de monochrome trend. De keuken is groot en biedt genoeg ruimte om speelgoed etenswaren op te bergen. Bestel deze speelkeuken bij bol.com voor 147,65.

Tidlo speelkeuken country

Een lieflijke lichtblauwe speelkeuken met houten details, daardoor oogt deze wat landelijker dan de andere speelkeukens. Deze keuken heeft een chique wasbak, een klok en een houder voor keukengerei. Daarnaast heeft de keuken genoeg ruimte met een oven en kastje. Bestel deze speelkeuken bij bol.com voor 154,90.

 

Ben je op zoek naar een speelkeuken om zelf te pimpen? Dan is deze keuken van Playwood erg geschikt.

Dit artikel bevat affiliate links, lees meer in onze disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    november 18, 2016

    Leuk allemaal! De Brio versie is mijn favoriet. Die vind ik lekker retro.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.