Feest Oud&Nieuw

Alles voor een supertof zilveren feest

oud en nieuw zilver feest

De feestdagen zijn een goede reden om eens flink uit te pakken en het huis prachtig te versieren voor een zilveren feest. Ik heb de allerleukste zilveren feestdecoratie verzameld, handig voor een Oud&Nieuw feest. En de meeste producten zijn morgen in huis, als je vandaag besteld. 

Zilver is een fijne kleur voor feestdecoratie, want bij bijna elk thema kan de kleur goed worden gebruikt. Het is bijvoorbeeld ook heel tof bij een ruimtevaartfeest. Als je dus producten over houdt van een zilveren Oud&Nieuw feest, dan kun je ze vast nog gebruiken bij een ander themafeest.

Alle producten zijn ook heel leuk om in huis te hebben voor een gezellig avondje met de kinderen thuis of bijvoorbeeld de papieren rietjes en bekers bij het nieuwjaarsontbijt.

Zilveren feestspullen

Dit artikel bevat affiliatelinks. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.