Eten&drinken Feest Moederdag

Moederdag chocolade: speciaal voor mama

Tegenwoordig zijn er zoveel bijzondere soorten chocolade en chocoladecombinaties dat er voor iedereen wel een favoriet te vinden is. En speciaal voor Moederdag zijn er een heleboel leuke verpakkingen, smaken en boxen verkrijgbaar. 

Better Sweet Than Sorry koekjes moederdag

Koekjes voor mama

Niet helemaal chocolade, want de basisset van deze koekjes bestaat uit vanillekoekjes, maar je kunt tegen een meerprijs ook een set chocoladekoekjes bestellen bij Better Sweet Than Sorry. Heerlijke koekjes die door de brievenbus bezorgd worden, dus ideaal in deze tijden.

Je kunt de speciale koekjes bestellen via het instagramaccount van Better Sweet Than Sorry

Tony Chocolonely moederdag

Tony Chocolonely, je bent de beste

‘Tony Chocolonely’ heeft een speciale Moederdag-wikkel voor hun chocolade met de tekst ‘MAHAAAAAAAAM. De chocoladereep is te bestellen met elke smaak, er zit vast een smaak tussen die mama graag lust.

Je kunt de speciale reep voor Moederdag bestellen in de webshop van Tony Chocolonely

chocolade chocstar moederdag hart

Mama’s favorieten bij Chocstar

Bij ‘Chocstar’ kun je veel verschillende soorten en vormen chocolade kiezen en laten versturen in een mooi doosje, eventueel met passende verpakking voor Moederdag. Lees ook mijn review over Chocstar.

Bekijk het assortiment bij chocstar.nl

brownies per post moederdagbox brownies

Moederdagbox met brownies per post

Via ‘Brownies per post’ kun je een speciale moederdagbox met brownies laten verzenden. In de box zitten uiteraard de welbekende brownies, maar ook wat extra’s om de brownies nog lekkerder te maken. Een superlekker pakketje om per post te ontvangen natuurlijk.

Bestel de moederdagbox via de webshop van Brownies per post

 

jack fudge moederdagbox

Moederdagbox vol met fudge van Jack

Geen chocolade, maar wel ook heel erg lekker: fudge van Jack Fudge. En aangezien er meerdere smaken in een doosje zitten, waaronder chocolade, ook heel passend in dit lijstje. Er zijn twee speciale Moederdagboxen verkrijgbaar met een assortiment aan verschillende smaken fudge. De boxen worden ingepakt bezorgd met kaart, ideaal als cadeau.

Bekijk de boxen op de website van Jack Fudge

Bekijk nog meer inspiratie voor moederdag →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.