Feest Mama Moederdag

Cadeautips voor mama’s: voor mama’s die graag schrijven

Mamalifestyle januari 2016 dagboeken

Het leven van een moeder staat nooit stil… Daarom extra belangrijk om stil te blijven staan bij alle herinneringen, waardevolle momenten en ideeën over opvoeden. Bekijk de lijst met moederdag cadeautips voor moeders die graag schrijven in een invulboek of dagboek. 

Bekijk nog veel meer tips voor moederdag van cadeautips tot recepten →

Moederdag q&a moms

Invulboek ‘Q&A for moms’

Eigenlijk is ‘Q&A for moms’ een dagboek voor vijf jaar lang, maar in plaats van vrije ruimte is er een vraag per dag die dus voor vijf jaar lang beantwoord kan worden. Deze invulboeken zijn er in verschillende varianten van algemeen tot dus deze versie voor moeders. Bestel ‘Q&A for moms’ bij bol.com → 

moederdag parenthood listography

Invulboek ‘Parenthood Listography’

Misschien ken je de boeken van Listography wel, er zijn meerdere varianten verkrijgbaar. ‘Parenthood Listography’ is daar een van, het boek geeft ruimte voor het opschrijven van herinneringen aan de kinderen, maar ook voor ideeën over de opvoeding. Vooral erg leuk voor liefhebbers van lijstjes. Bestel ‘Parenthood Listography’ bij bol.com →

2016 mom's one line a day

Dagboek ‘Mom’s one line a day’

De ‘one line a day’ invulboeken zijn mateloos populair en uiteraard is er ook een versie speciaal voor mama’s. Ideaal, want elke dag een dagboek volpennen zal niet heel realistisch zijn, maar een regel per dag schrijven moet best lukken. Er is ruimte voor elke dag een zin, voor vijf jaar lang. Bestel ‘Mom’s one line a day’ bij bol.com →

Invulboek ‘Mam, vertel eens’

Het boek ‘Mam, vertel eens’ is een boek waarin moeders herinneringen en waardevolle momenten kwijt kunnen, een mooi cadeau om als kind te geven aan een moeder die het vervolgens weer terug kan geven als het boek vol geschreven is. Bestel ‘Mam, vertel eens’ bij bol.com →

moederdag five second journal

Dagboek ‘Mom’s five-second memory journal’

Mama’s hebben weinig tijd, dat snappen de makers van ‘Mom’s five-second memory journal’ heel goed. Daarom hebben ze een dagboek gemaakt die niet chronologisch is, maar ruimte biedt voor teksten die je in vijf seconden kan schrijven. Door het handzame formaat kunnen mama’s hem ook gewoon meenemen, wat schrijven nog makkelijker maakt. Bestel ‘Mom’s five-second memory journal’ bij bol.com →

moederdag mama's dagboek

Dagboek ‘Mama’s dagboek’

Een dagboek speciaal voor mama’s met ruimte voor uitspraken van kinderen, herinneringen, mijlpalen, grappige anekdotes en ideeën over opvoeden en mama zijn. Als het boek vol is, heb je een uniek bewaarexemplaar van het leven van een moeder. Bestel ‘Mama’s dagboek’ bij bruna.nl →

moederdag een vraag per dag

Invulboek ‘Een vraag per dag voor mama’s’

Eigenlijk de Nederlandse versie van het Q&A boek, want ook dit dagboek bestaat uit vragen voor een jaar lang die je vijf jaar lang kunt beantwoorden. Leuk om te zien hoe ideeen en herinneringen veranderen door de jaren heen. Bestel ‘Een vraag per dag voor mamam’s’ bij bol.com →

moederdag quotable kid

Invulboek ‘My quotable kid’

Als mama regelmatig dubbel ligt om de uitspraken van haar kinderen is dit boek een echte musthave. Want helaas kun je niet alle grappige momenten onthouden, maar als ze worden opgeschreven kun je ze af en toe nog eens teruglezen. Bestel ‘My quoatable kid’ bij bol.com →

Invulboek ‘Mama schrijft’

Het boek ‘Mama schrijft’ is een boek vol met vragen over het leven van een mama. Leuk om in te laten vullen door mama en daarna samen de antwoorden te bekijken. Het boek komt in vier verschillende varianten voor mama, papa, opa en oma. Bestel het boek bij bol.com →

 

Bekijk meer tips voor Moederdag →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.