Kerst

Feestelijke en vrolijke kersttafel met Meri Meri

meri meri christmas kersttafel

Kerst is de ultieme kans om eens flink uit te pakken met het versieren van de kersttafel. En gelukkig zijn vele merken en winkels het daar ook mee eens, want er is zoveel leuks te koop om de tafel mee te dekken. Bijvoorbeeld de vrolijke collectie van Meri Meri. 

Meri Meri is een Amerikaans merk voor papieren stationery en decoratie. De ontwerpen zijn vaak speels en kleurrijk en daardoor ideaal voor bijvoorbeeld kinderfeestjes of andere feestelijke gelegenheden. Voor deze kerst heeft Meri Meri een speciale collectie ontworpen die met vrolijke producten die van elke kersttafel een feestje maken.

Vrolijke kersttafel

Er zijn verschillende webshops die de producten van Meri Meri verkopen, de webshops Wolf&Wolkje en Sooo Happy hebben een aantal producten in het assortiment. Bekijk de selectie voor een vrolijke kersttafel.

Afbeelding via Paperboy.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.