Eten&drinken Recepten

Bliss Balls: ideale gezonde snack

Bliss Balls

Bliss balls, populair onder de sporters en hartstikke lekker! Een gezonde snack  waar je een flinke energie boost van krijgt.

Zodra een nieuw jaar begint, worden er weer volop goede voornemens gemaakt. Een van mijn persoonlijke voornemens is dat ik weer vaker wil gaan sporten. Na het sporten moet ik echt even wat eten en hoe lekker zijn dan deze powerballen! Makkelijk om te maken en zelfs goedgekeurd door de kids!

Wat heb je nodig voor ongeveer 10 Bliss Balls

  • 60 gram walnoten
  • 65 gram havermout
  • 50 gram dadels
  • 35 gram amandelpasta (of bijvoorbeeld pindapasta)
  • 2 el honing
  • 1 el kokosolie
  • snufje zout

Stappenplan

Maal de walnoten fijn in de keukenmachine. Snijd de dadels in kleine stukjes en maal deze extra fijn in de keukenmachine. Meng de walnoten en de dadels met de overige ingrediënten in een kom en kneed er ongeveer 10 Bliss Balls van. Ik heb deze ballen gerold door fijngemalen amandelschaafsel. Maar je kunt ook kokosrasp of cacaonibs gebruiken. Ook lekker: voeg een beetje cacaopoeder toe aan de Bliss Balls.

Eet smakelijk en ik ben benieuwd naar jullie creaties!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.